Saragossa, una candidatura de consens per a la Final Four

Saragossa, una candidatura de consens per a la Final Four

El Barça Lassa va pactar amb la UEFA l’opció del Príncipe Felipe si també es classificava Movistar Inter per a la cita, mentre que Lleida era la primera opció si només es classificaven els blaugrana

El Pavelló Príncep Felip de Saragossa serà la candidatura de la RFEF, d’acord amb el FC Barcelona, per a ser la seu de la Final Four de la UEFA Futsal Cup prevista entre els propers 19 i 22 d’abril. El fet que només hi pugui haver una candidatura per Federació va fer aconsellable a UEFA i Barça pactar dos escenaris possibles abans de la disputa de la Elite Round. El primer, el Pavelló Príncipe Felipe en cas de classificació de Barça Lassa i Movistar Inter. I el segon, el Barris Nord de Lleida en cas de classificació només del Barça Lassa.

El Pavelló Príncipe Felipe, amb més capacitat

La UEFA va proposar la opció del Pavelló Príncipe Felipe en cas de classificació de Barça Lassa i Movistar Inter per la major capacitat del recinte, amb un aforament per a més de 10 mil persones, i l’equidistància entre les ciutats dels dos equips classificats, sempre amb l’objectiu final d’aconseguir la màxima difusió per a la Final Four. Amb el pacte, el club es va assegurar la opció que el Barris Nord de Lleida fos la seu proposada de la Final Four si només es classificava el Barça Lassa. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut