A un punt de la Final Four

A un punt de la Final Four

A falta de només una jornada per acabar la Elite Round, el Barça aconseguiria l’objectiu de classificar-se per a les semifinals de la UEFA Futsal Cup amb un empat o una victòria contra Pescara

Les combinacions que té el Barça Lassa per ser a la Final Four del proper mes d’abril són ben senzilles. El Barça necessita encara un punt per certificar la classificació per a les semifinals de la UEFA Futsal Cup. O sigui, que valen la victòria i l’empat en la última jornada contra el Pescara; però una derrota equivaldria en tots els casos a l’eliminació.

Totes les combinacions possibles:

Victòria contra Pescara: El Barça es classifica amb 9 punts. Ekonomac, com a màxim, podria arribar als 6 punts si derrota al ‘T Knooppunt.

Empat contra Pescara: El Barça es classifica amb 7 punts. Ekonomac, com a màxim, podria arribar als 6 punts si derrota al 'T Knooppunt.

Derrota contra Pescara: El Barça queda eliminat perquè surt perdent en tots els casos. No li val el triple empat perquè surt perdent en el goal-average amb els rivals directes (Ekonomac i Pescara). Tampoc li valdria un empat a punts amb Pescara, pequè hauria perdut en l’enfrontament directe amb els italians.

Andreu Plaza: “Hem vingut a guanyar els tres partits”

El tècnic blaugrana destaca que “el més important és que l’equip depèn d’ell mateix”. Sobre el partit contra el Pescara, Plaza destaca que “ja sabíem que veníem a guanyar els tres partits i aquest és l’objectiu, toca sortir a guanyar i si ho aconseguim jugarem la Final Four”. En el mateix sentit s’ha expressat el capità Paco Sedano. “Sabem que si perdem ens quedem fora i que el Pescara és un equipàs i serà un rival duríssim amb el pavelló a rebentar”, ha explicat el porter. Per tot plegat, Sedano rebutja especular amb el resultat i destaca que “la mentalitat ha de ser la de sortir a guanyar”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut