Navarro: “Estic content de tot el que he guanyat en aquests 20 anys”

Navarro: “Estic content de tot el que he guanyat en aquests 20 anys”

El capità del Barça Lassa de bàsquet complirà aquest dijous el vintè aniversari del seu debut amb la secció

Juan Carlos Navarro serà el gran protagonista aquest dijous 23 al Palau Blaugrana davant el Maccabi Tel Aviv. I és que el capità blaugrana complirà el 20è aniversari del seu debut com a jugador del primer equip de la secció de bàsquet. “Serà un dia molt especial per a mi i espero que coincideixi amb un bon partit”, ha explicat Navarro en la prèvia del partit.

“Han estat 20 anys que han passat molt ràpids i fent una mirada enrere estic molt content de tot el que he guanyat i de continuar sent un jugador important per a l’equip”, ha reconegut un Navarro que recorda perfectament els detalls del seu debut: “Recordo que estava convocat però no sabia si jugaria. Quan vaig entrar van ser 10 minuts en què tot va passar molt ràpid. Recordo moltes emocions i tot el Palau cridant el nom de ‘la Bomba’, felicitacions de la premsa, dels companys”. “Molt content per com va sortir tot aquell dia i no pensava jugar tant i guanyar tantes coses”, ha sentenciat el capità.

“Sempre he dit que m’agradaria acabar la meva carrera amb una tercera Eurolliga”.

Navarro s’ha convertit en una autèntica llegenda del Barça de bàsquet no només pels títols aconseguits, sinó pel seu talent a la pista i per haver sorgit del planter: “No tothom pot dir que ha estat tants anys al Barça i guanyar tantes coses. És un orgull que la gent m’estimi tant. És molt difícil que un jugador que comença amb 14 anys al Club encara estigui aquí amb 37. Estic molt content de poder acabar aquí”, ha declarat abans de reconèixer que el títol que més il·lusió li fa de tots els que ha guanyat han estat less dues Eurolligues: “La veritat és que la del 2003 va ser molt important perquè era el títol que li faltava al Club i vam fer un pas més a la secció. Però em quedo amb la de París (2010) perquè vaig ser un jugador més important i l’MVP de la competició”.  “Sempre he dit que m’agradaria acabar la meva carrera amb una tercera Eurolliga”, ha dit finalment.

Sito Alonso: “Navarro sap què ha de fer en cada moment”

En aquest sentit, el tècnic Sito Alonso ha dit que recorda perfectament el dia del seu debut i ha reconegut haver-se enfrontat a ell també en categoria de cadets, sent ell entrenador, i no ha dubtat a elogiar-lo: “Navarro té una característica que no té ningú, que no és cap altra que saber què ha de fer en cada moment i en qualsevol partit. És un jugador que sempre vol jugar i això mostra l’ambició que hem de copiar la resta per ser un jugador important aquí al Barça”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut