Juvenil A – Saragossa: Insistents fins a la victòria (1-0)

Els de García Pimienta sumen una nova victòria després de guanyar el Saragossa amb un gol de Marqués

El Juvenil A del FC Barcelona s’ha emportat els tres punts en la visita del Saragossa en un partit treballat fins al final (1-0). Tot i quedar-se a zero, els visitants han inquietat la porteria blaugrana i, de fet, s’haurien pogut avançar al marcador abans que ho fessin els barcelonistes. Finalment, però, ha estat Marqués qui ha segellat el triomf per als locals.

A la primera meitat, tant catalans com aragonesos han desplegat un joc vistós i ofensiu, i la balança hauria pogut caure cap a qualsevol dels dos costats. Tot i que Collado ha estat el primer de provar el porter visitant i que les internades de Miranda per la banda han estat constants, els de García Pimienta no n’han recollit els fruits fins a la segona meitat.

La perseverança té premi

A la sortida de vestidors els culers han sortit amb les idees més clares i han tranquil·litzat el ritme frenètic del partit. Si a la primera part hauria pogut marcar qualsevol, a la segona el Barça ha estat capaç de controlar el partit mitjançant la possessió de l’esfèric. Collado i Riqui Puig han provat el porter visitant sense fortuna. Però no ha estat fins a l’equador del segon temps que Marqués ha aconseguit avançar els culers amb una jugada amb una mica de sort, després de l’enèsima centrada de Miranda des de la banda esquerra.

Als últims minuts el Saragossa s’ha bolcat per aconseguir l’empat mitjançant diverses pilotes penjades a l’àrea, però els blaugranes, amb una defensa ordenada, han pogut mantenir el resultat a l’electrònic i s’han endut la victòria. Amb aquest triomf els de García Pimienta han recuperat el liderat, que ara comparteixen amb el Girona, després que els seus immediats perseguidors no hagin pogut sumar els tres punts aquesta jornada.