Grans partits a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

Grans partits a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

Duel de filials al futbol sala i el líder de la LEB Oro visita el pavelló de bàsquet

Un gran cap de setmana espera els segons equips dels Esports professionals del FC Barcelona. Duels intensos els hi esperen on destaquen dos en especial: La visita del Café Candelas Breogan de Lugo a la pista del Barça Lassa B de bàsquet i el duel de filials entre en el Barça Lassa B de futbol sala i ElPozo B.

Un repte pel Barça Lassa B de bàsquet

Diumenge a les 18 h i en directe per Barça TV, el segon equip del bàsquet blaugrana rebrà, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, el líder de la LEB Oro, el Café Candelas Breogan. Els gallecs, un dels històrics del bàsquet estatal, arriben a la Ciutat Esportiva invictes després de nou jornades de Lliga.

Els blaugranes venen de la derrota a Osca la passada setmana per 77 a 73 i el repte de jugar contra el primer classificat i obtenir un triomf, cosa que ningú ha fet fins ara davant els de Lugo, augmenta l’interès del partit pels joves entrenats per Alfred Julbe.

Duel de filials

Dissabte a les 16 h es veuran les cares dos equips joves i plens de talent. El Barça Lassa B i  ElPozo B viuran amb intensitat un partit d’alt nivell on es troben dos equips de la part alta de la classificació.

ElPozo B està empatat en el primer lloc, amb 22 punts, amb el Valdepeñas i el Barça Lassa B ocupa el tercer lloc de la taula a només un punt de castellans i murcians. Tots aquests ingredients fan del partit de dissabte un dels partits més interessants de la temporada.

Visita a Lanzarote

El Barça Lassa B visita la pista del CA’Mario Lanzarote, dissabte a les 19.30 h, a la desena jornada de Lliga de la División de Honor Plata d’handbol. Els blaugranes venen de dos triomfs consecutius en lliga i ocupen el sisè lloc de taula.

Per la seva banda els canaris d’Arrecife ocupen el novè lloc i solen ser un equip molt difícil de batre a casa seva.

Matinal a Llars Mundet

Diumenge a les 12 h i en el pavelló de les Llars Mundet, el segon equip de l’hoquei patins rebrà el Piera. Els blaugranes ocupen el tercer lloc de la taula, lluitant amb el Lleida i el Sentmenat pels tres llocs capdavanters.

El Piera ocupa la cinquena posició del Grup A de la Nacional Catalana, un grup on els 4 primers passen a la fase decisiva de la competició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut