Local

Juventus – Juvenil A: L’objectiu de ser primers de grup, a tocar

16.00 hores (Bein Sports): L’equip de Garcia Pimienta intentarà segellar la classificació com a primers de grup sumant, almenys, un punt a Torí

Quatre de quatre és el bagatge del Juvenil A a Europa aquesta temporada, i la classificació certificada per la següent ronda. Ara queda el més difícil, però, que és a tocar. Segellar la primera plaça del grup i jugar directament l’eliminatòria de vuitens de final. Per fer-ho, els de Garcia Pimienta han de sumar un punt en els dos partits que queden. La primera oportunitat serà aquest dimecres davant una Juventus que encara té opcions de classificar-se i sortirà a per totes. El tècnic barceloní podrà comptar amb el jugador del filial, Carles Pérez, i un reforç del Juvenil B com és Sergi Rosanas, per cobrir les lesions de Mateu Jaume, Guillem Jaime, Jandro Orellana i Juan Fernández, que s’han quedat a Barcelona.

Declaracions Garcia Pimienta:

“Juguem al camp de la Juve, un rival que encara té opcions de classificar-se, juguen a casa i van perdre al Mini, ara segur que intentaran guanyar-nos”.

“No sabem què ens faran, venen de dos resultats molt negatius per ells, però un equip que té opcions i juga contra el Barça sempre serà un equip molt difícil, molt complicat, esperem donar la nostra millor versió per aconseguir la primera plaça”.

Més notícies aquí