Marta Galimany, segona classificada a la Jean Bouin

Marta Galimany, segona classificada a la Jean Bouin

La corredora del Barça ha aconseguit acabar en segona posició la 94a edició de la cursa popular disputada als carrers de Barcelona

La maratoniana catalana ha repetit la segona posició que va aconseguir dos anys enrere. En la present edició de la Jean Bouin ha recorregut els 6.600 metres amb una marca de 23’18” i ha quedat per davant d’altres atletes destacades, com la tres cops olímpica Núria Fernández i la migfondista olímpica Esther Guerrero. Marta Galimany, corredora del FC Barcelona, només ha estat superada per María José Pérez. Les pujades de Montjuïc han estat testimoni de la cursa dominada per aquesta atleta del Valencia Sports.

Marta Galimany ha format part d’un grup de 15 corredores que han destacat sobre la resta. No obstant això, l’atleta culer no ha posat en perill la primera classificada, tot i reduir els segons que les separaven a la segona volta. La distància final entre María José Pérez i Marta Galimany ha estat de 42 segons. A més, la corredora del FC Barcelona ha resistit en la segona posició i ha deixat a més d’un minut la tercera, Núria Fernández.

Dotzena posició per a Llorenç Sales

En la carrera masculina de 9.900 metres ha guanyat per cinquè any consecutiu un atleta africà, Irabaruta. Llorenç Sales i Marc Alcalá, corredors del FC Barcelona, han format part del grup de vint corredors que ha comandat la cursa a la primera volta. Ara bé, només Marc Alcalá i quatre atletes més han aguantat el ritme d’Irabaruta, i a la segona pujada s’han distanciat de la resta. A la segona volta Marc Alcalá s’ha vist forçat a retirar-se per flat. Finalment, el millor classificat blaugrana ha estat Llorenç Sales, en dotzena posició. Per la seva part, l’atleta sub-23 Antonio López ha estat el guanyador de la seva categoria amb un temps de 22’48”.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut