El Barça Lassa, en línia ascendent

El Barça Lassa, en línia ascendent

L’equip de Sito Alonso és el millor equip repartint assistències, tant a l’Eurolliga com a la Lliga Endesa

El Barça Lassa de Sito Alonso afronta el primer cap de setmana sense partits de la temporada. Ho fa després d’encadenar tres victòries de forma consecutiva després d’haver superat el valència Basket, tant a l’Eurolliga com a la Lliga Endesa, i el Maccabi de Tel Aviv en partit europeu el dijous passat. Els blaugranes, que són segons a la competició domèstica amb un balanç de 7-2, són desens a l’Eurolliga amb un balanç de 4-5. Tot i així, el Barça es troba en un bon moment de forma i segueix creixent com a equip.

Líders en assistències

I és que tot i no tenir balanç positiu a Europa, l’equip de Sito Alonso s’està erigint en un dels millors equips ofensius de la millor competició europea de Clubs amb 82.9 punts per partit (3r millor atac) i és el millor equip en dos aspectes del joc: en assistències -22,2 per partit, 200 en el total dels 9 partits- i en els rebots defensius (28,3 per partit, 255 en total).

També cal destacar que en valoració global el Barça és tercer a la classificació amb 96.44 punts i que ocupa la segona posició en percentatge d’encert en tirs de dos punts (55,7%).

Gran paper a l’ACB

Pel que fa a la Lliga Endesa, on l’inici ha estat realment bo, els blaugranes lideren també la classificació com a equip més passador amb 20 assistències per partit. Són el segon equip més ofensiu de la competició domèstica (89.4 punts) i també el segon amb més valoració: 99.5. Finalment, els de Sito són a l’ACB el millor equip en percentatge de tres punts (42,1%), i en recuperacions (8.33 de mitjana).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut