Setmana de doble repte a domicili per al Barça Lassa

Setmana de doble repte a domicili per al Barça Lassa

Els de Sito Alonso visiten el CSKA i el Tecnyconta Saragossa després de l’aturada per seleccions del cap de setmana

El Barça Lassa va tornar aquest dilluns a la feina per preparar una setmana realment intensa i amb dos desplaçaments. Els de Sito Alonso van fer una doble sessió d’entrenament per començar la setmana i aquest dimarts s’han tornat a entrenar a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per seguir preparant el duel contra el CSKA de Moscou que es disputarà el divendres 1 de desembre a les 18 hores (Esport3 i Movistar+).

El del CSKA és un partit dels grans per a un Barça Lassa que no coneix el triomf a Moscou des del novembre del 2012, ara fa cinc temporades (60-81). Per poder tornar de la capital russa amb el triomf el Barça haurà de fer un partit molt complet els 40 minuts i aturar jugadors de nivell com Sergio Rodríguez, Nando de Colo, Will Clyburn, Cory Higgins, Kyle Hines o Othello Hunter, entre d’altres.

I després, cap a Saragossa

Un cop l’equip de Sito Alonso torni de Moscou, la matinada de divendres a dissabte, l’equip s’entrenarà el dissabte al migdia al Palau Blaugrana i marxarà posteriorment cap a Saragossa, on disputarà, la 10a jornada de la Lliga Endesa el diumenge 3 per la tarda (18h, Movistar+). Serà un partit realment complicat, ja que el Tecnyconta Saragossa de Jota Cuspinera ha guanyat quatre dels últims cinc partits disputats i es troba en una posició còmoda a la classificació amb un balanç de 4-5.

A més, compten amb l’MVP del mes de novembre: Gary Neal. L’escorta, que va jugar al Barça Lassa el curs 2007/08 abans de marxar a Itàlia i posteriorment a la NBA, està realitzat una temporada molt completa i anota 17.4 punts per partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut