El Barça Lassa jugarà l’última jornada de la Lliga Europea una setmana abans

El sisè enfrontament de la fase de grups europea, previst pel 10 de març contra el Montreux, s’ha avançat per motius de logística del Palau Blaugrana

El Barça Lassa afrontarà aquest dissabte 25 de novembre la segona jornada de la Lliga Europea a la pista del Montreux. Els suïssos han de visitar el Palau Blaugrana en la sisena jornada de la fase de grups continental, prevista pel 10 de març. Aquesta cita, però, s’ha avançat una setmana degut a aspectes logístics del Palau Blaugrana i amb l’aprovació de totes les parts implicades. El duel entre barcelonistes i suïssos es jugarà el cap de setmana del 3 i 4 de març (amb horari per confirmar).

Aquest canvi de data en la sisena jornada de Lliga Europea també comporta una modificació en el calendari blaugrana a l’OK Lliga. L’enfrontament de la jornada 21 a la pista del Citylift Girona s’endarrereix una setmana i es jugarà el 10 de març en comptes del dia 3.

Amb l’aprovació de les parts implicades

Les modificacions corresponents compten amb l’aprovació dels respectius òrgans federatius (CERH i FEP) i dels diferents clubs implicats: el Citylift Girona, el Montreux i els altres dos conjunts del grup C; el Benfica i el Hockey Forte. Aquests dos conjunts jugaran la sisena jornada en la data prevista del 10 de març.

Agenda plena al Palau Blaugrana

Entre els dies 9, 10 i 11 de març, el pavelló barcelonista haurà d’acollir diferents enfrontaments, amb tots els aspectes logístics que comporten. En concret, hi haurà dos partits de bàsquet (el Barça Lassa – Estrella Roja d’Eurolliga i el Barça Lassa – Reial Madrid de Lliga Endesa), un d’handbol (el Barça Lassa – La Rioja d’Asobal) i un de futbol sala (el Barça – Jaén de la LNFS). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut