A punt per a la primera final

A punt per a la primera final

El Barça Lassa ja s’ha entrenat al Palazzo dello Sport Giovanni Paolo II pensant en el debut a l’Elite Round d’aquest dimecres contra el ‘T Knooppunt (17.30h, BarçaTV i www.fcbarcelona.cat).

Ha començat el compte enrere. El Barça Lassa debuta aquest dimecres a l’Elite Round de Pescara contra el campió holandès, en la que serà la primera de les tres finals que afrontarà l’equip en els propers quatre dies. Quatre equips i un sol bitllet per a la Final Four. No hi ha marge d’error. Qualsevol ensopegada es pagarà molt cara i l’equip s’autoexigeix màxima concentració des del primer minut del primer partit contra el ‘T Knooppunt i fins a l’últim minut del tercer partit contra el Pescara. El premi és massa important i la motivació és màxima.

Presa de contacte amb el Giovanni Paolo II

L’equip s’ha entrenat a l’escenari del partit. El Palazzo dello Sport Giovanni Paolo II és un pavelló petit però ben equipat amb capacitat per a 2.500 espectadors que, de ben segur, ompliran les grades fins a la bandera, sobretot en els partits del Pescara. Andreu Plaza ha pogut comptar amb Adolfo i Dyego amb normalitat en l’entrenament previ al debut, mentre que Joselito ha treballat al marge del grup per culpa de l’esquinç al turmell que arrossega des de l’últim partit contra el Llevant. També ha participat Sergio Lozano de l’escalfament i del partidet, tot i que el Búfal està completament descartat per als tres partits de l’Elite Round

La il·lusió d’Adolfo

“Hem de jugar cada partit com si fos l’últim”, ha dit Adolfo a la prèvia del partit contra el ‘T Knooppunt. “És una competició molt especial i jugar-la fa moltíssima il·lusió”, ha reconegut el de Santa Coloma. Tot i els problemes que arrossega en un  dit del peu, Adolfo no es perdria l’Elite Round per res del món. “Només penso en jugar aquesta competició i que ni res ni ningú em pugui robar aquest privilegi”. Sobre el primer rival, el ‘T Knooppunt holandès, Adolfo adverteix que “ells prefereixen un partit més boig amb transicions perquè dominen l’un contra un i nosaltres hem d’evitar caure en el seu joc”, ha explicat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut