Barça Lassa – PAS Alcoi: Retorn a la solidesa (6-1)

Després de la derrota contra el Reus, els d’Edu Castro tornen al camí del triomf a la Lliga i ho fan en un partit que ha acabat amb un doblet de Marc Gual i amb els gols de Bargalló, Matias Pascual, Pablo Álvarez i Panadero

El FC Barcelona s’ha retrobat amb el triomf aquest dimecres al Palau. I és que després de la derrota a la Lliga contra el Reus en la jornada 8, els d’Edu Castro han pogut passar pàgina i han derrotat l’Alcoi. Un triomf sòlid que manté els blaugrana al capdavant de la classificació, encara empatats amb el Liceo –ha guanyat al Reus per 3-2.

Tot plegat després d’un partit que ha costat, malgrat l’ampli resultat, i que s’ha decidit a la segona meitat. Perquè el Barça ha tingut problemes per trobar espais en la primera part i només Pau Bargalló, després de rematar una assistència de Gual (1-0, min 5), ha pogut superar el mur defensiu de l’Alcoi.

Però la insistència i la solidesa ha tingut el seu premi i, a la represa, la intensitat ha donat els seus fruits. En un minut, Gual ha aprofitat una pilota morta dins l’àrea, després d’una jugada de Panadero, per ampliar diferències (2-0, min 29), mentre que Matias Pascual ha materialitzat un contraatac (3-0, min 30).

Un resultat que ha permès al Barça jugar amb més comoditat. Pablo Álvarez ha aprofitat la desena falta visitant per fer el 4-0 amb una falta directa perfectament executada (min 35) i Panadero ha desviat un xut d’Alabart per acabar de sentenciar el partit (5-0, min 37), si és que no ho estava ja. Finalment, tot i que Tutti Baieli ha pogut reduir distàncies (5-1, min 42), els cinc gols de diferència s’han mantingut, ja que Marc Gual ha fet el seu segon gol de la nit en una bona rematada de primeres (min 49) per acabar de definir el resultat final. Un 6-1 que tanca amb èxit, doncs, aquesta novena jornada de l’OK Lliga.