Sabies que el primer gol de Valverde a la Lliga va ser contra el Sevilla?

Sabies que el primer gol de Valverde a la Lliga va ser contra el Sevilla?

Quan era jugador del FC Barcelona, l’actual entrenador es va estrenar a la competició domèstica contra l’equip andalús, al Sánchez Pizjuán, en la jornada 35 de la temporada 1988/89

El FC Barcelona afronta aquest dissabte un nou compromís de Lliga (20.45 hores). Aquest cop, el visitant serà el Sevilla, un rival que porta un bon record curiós per a Ernesto Valverde. El tècnic, que va jugar dues temporades a la disciplina blaugrana (1988/89 i 1989/90), va disputar un total de 29 partits oficials i va anotar deu gols, vuit dels quals a la Lliga. I el primer d’aquests vuit, precisament, va ser contra el Sevilla al Sánchez Pizjuán, en la jornada 35 de la temporada 1988/89.

Va ser al minut 26, quan Guillermo Amor es va inventar una passada filtrada per a l’extremeny, que va controlar davant d’un defensa i va fer l’empat a 1 amb el qual s’acabaria el partit. Aquest, doncs, va ser el seu tercer gol amb el Barça en totes les competicions, perquè abans ja havia marcat contra el Cartagena i el Racing a la Copa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut