FC Barcelona – Pescara: Cap a la Final Four (3-1)

Un doblet de Dyego i un gol de Rafa López certifiquen la classificació blaugrana, després d’assolir el tercer triomf en els tres partits de l’Elite Round

Objectiu aconseguit. El FC Barcelona Lassa torna cap a Barcelona amb un bitllet per a la Final Four de la UEFA Futsal Cup. Ho ha fet després de guanyar els tres partits d’aquesta Elite Round, el tercer i últim contra el Pescara (3-1), un enfrontament que no ha estat fàcil i que no s’ha decidit fins a la segona part. Finalment, però, els d’Andreu Plaza s’han pogut imposar al Giovanni Paolo II, amb un doblet de Dyego i un gol de Rafa López, per posar la cirereta al pastís de la classificació.

Un resultat que ha reflectit el domini del Barça, especialment quant a ocasions, malgrat que l’empat ja era suficient. El pes ofensiu des de l’inici ha estat blaugrana, però ha estat a través de l’estratègia, i ja a la represa, que s’ha pogut inaugurar el marcador. Ha estat en un córner servit per Joselito, quan Dyego ha rematat al primer pal i ha apropat una mica més la Final Four (1-0, min 22). Menys d’un minut després, en una pressió i recuperació de Rafa López, el cordovès ha pogut sentenciar pràcticament la classificació amb un gol sense porter (2-0, min 22).

Tot i que el Pescara ha intentat reduir distàncies, la fèrria defensa i, sobretot, les bones intervencions de Sedano han estat importants. Han pogut superar el porter blaugrana en els últims instants, amb un gol de Rescia (3-1, min 39), però ha estat una diana que ha arribat després de la segona de Dyego, la tercera del Barça (3-0, min 39), i que ha acabat de catapultar els d’Andreu Plaza cap a la cinquena Final Four de la història de la secció.