Bidasoa Irun – FC Barcelona Lassa: Bon punt de partida per al que s’aproxima (25-34)

Els de Xavi Pascual sumen la victòria al pavelló Artaleku en el primer dels quatre desplaçaments de l’equip blaugrana en nou dies

El FC Barcelona ha començat el seu periple lluny del Palau amb bon peu. Perquè, en el primer desplaçament dels quatre que té en nou dies, els de Xavi Pascual s’han endut el triomf. I ho han fet contra el Bidasoa Irun (25-34), en un pavelló difícil i que aquest cop no ha estat una excepció. Perquè, malgrat la renda del resultat final, la victòria a la Lliga, la que fa 131 de manera consecutiva a l’Asobal, no s’ha pogut començar a olorar fins a la segona meitat.

I és que, el dia del debut a la Lliga de Pálmarsson, les aturades del porter local Xoan Ledo –que ha marxat al descans amb un 47% d’aturades després de les set que ha fet en els primers set minuts de joc– han dificultat la tasca blaugrana. Els de Xavi Pascual s’han encallat en atac, i l’11-12 amb què s’ha començat la represa així ho ha indicat. Però, després del pas per vestidors, els blaugranes han pogut aprofitar les pèrdues del rival i, amb un parcial inicial d’1-7, han trencat el duel de la jornada 10 i han caminat cap al triomf (12-19, min 36).

A partir d’aquí, i ja amb més tranquil·litat, el Barça ha pogut anar contemporitzant un joc en què ha destacat el repartiment de gols (han marcat 12 jugadors diferents dels 16 de la convocatòria). Yanis Lenne ha posat el +10 (15-25, min 45), renda que ha resultat ser la màxima del partit. Finalment, 25-34, amb Syprzak com a màxim golejador (7 gols), per fer que el Barça continuï com a líder invicte amb ple de punts (20) i victòries (10).