Local

Entrevista amb Aron Pálmarsson

El nou jugador del Barça Lassa explica les seves primeres sensacions a Barcelona, demana temps per adaptar-se al joc de l’equip i fa una promesa per al final de la temporada

Va ser presentat el dilluns al Palau Blaugrana, i aquest dissabte ja podria debutar amb la samarreta del Barça Lassa d’handbol. Aron Pálmarsson vol estrenar-se com a blaugrana, i en la seva primera setmana de treball amb els nous companys ha atès les càmeres de Barça TV per oferir la primera entrevista com a culer. L’islandès explica les seves primeres sensacions a Barcelona i del primer contacte amb l’equip.

El central arriba al Barça Lassa amb 27 anys, però amb una trajectòria més que contrastada. Davant les càmeres, explica els seus inicis a l’handbol i el seu pas per dos grans d’Europa com el THW Kiel i el Veszprém. Torna a confessar, però, que el FC Barcelona és el millor club per ser esportista. Pálmarsson es mostra ambiciós i amb ganes de debutar al Palau, i lloa les figures de Xavi Pascual, Raúl Entrerríos i Víctor Tomàs, entre d’altres. A més, es confessa un gran aficionat al futbol i defineix Leo Messi com “el Déu del futbol; és d’un altre planeta”. Per últim, i prova de la seva implicació des del primer dia, l’islandès promet oferir una entrevista íntegrament en castellà abans que acabi la temporada. Benvingut, Aron!

Més notícies aquí