FC Barcelona Lassa – Osasuna Magna: Penalitzats al tram final (3-3)

Els blaugranes acaben empatant un matx que dominaven per 3-2 als darrers dos minuts i en què han tingut ocasions per endur-se el triomf

Empat agredolç del Barça Lassa (3-3) en un partit en què els blaugranes han anat gairebé tota l’estona per davant al marcador. Els homes d’Andreu Plaza no han pogut tancar el partit a la segona part i l’Osasuna Magna ho ha aprofitat per empatar quan restaven menys de dos minuts per a la conclusió. Els blaugranes han intentat endur-se el triomf amb el porter jugador, però no ha estat possible

El matx ha començat amb un xut al travesser de Ferrao. L’Osasuna Magna ha avisat amb dos xuts, però Adolfo avançaria els blaugranes en aprofitar l’assistència de Joselito. A partir de llavors, els visitants han anat generant sensació de perill amb arribades constants, però s’han trobat amb l’encert de Juanjo sota pals. El Barça Lassa, però, també tenia ocasions per situar el 2-0. Tot i així, l’Osasuna Magna ha empatat al minut 14, amb un gol de Joselito en pròpia porteria en intentar refusar la pilota.

Amb la diana, els homes d’Andreu Plaza han tingut diverses ocasions de perill, i seria Ferrao l’encarregat de desfer novament l’empat. En un servei de córner de Tolrà, el brasiler ha situat el 2-1 al minut 18. Al darrer minut de la primera meitat Aicardo ha tingut l’oportunitat d’augmentar la diferència amb un doble penal per la sisena falta del conjunt visitant, però el porter ha refusat el llançament.

Dos gols matiners

La segona meitat ha estat marcada per dos gols, un per a cada equip, als primers compassos. Primer seria Joselito, amb una diana als 16 segons, qui situaria el 3-1, però els visitants respondrien ràpidament amb un gol pocs segons després. Amb el 3-2 a l’electrònic ha estat el Barça Lassa el dominador total del duel, amb ocasions constants i amb dos xuts al pal.

A cinc minuts per al final del duel, l’Osasuna Magna ha tret el porter jugador i els blaugranes gairebé ho aprofiten per marcar el quart gol de la nit. Juanjo ha aturat la millor ocasió dels visitants en els darrers dos minuts. Un penal assenyalat per unes mans de Dyego dins l’àrea ha suposat l’empat novament (3-3, min 39). Andreu Plaza ha situat el porter jugador en aquest tram final amb Marc Tolrà. L’Osasuna Magna ha tingut un contraatac perillós en què Aicardo ha acabat salvant la pilota sota pals.

Amb els dos equips jugant amb el porter jugador i buscant de manera clara el gol de la victòria, ha acabat el matx. Aquest punt deixa els blaugranes en segona posició amb 28 punts en 10 partits. El proper repte dels barcelonistes serà el 14 de novembre en el partit de quarts de final contra el Rivas (20.00 hores).