Montreux - Barça Lassa: Contundència blaugrana a Europa (0-10)

Els d’Edu Castro sumen un nou triomf a la Lliga Europea en un partit en què destaquen Matías Pascual i Lucas Ordoñez amb un pòquer i un hat-trick, respectivament

En la segona jornada de la Lliga Europea, el Barça Lassa ha aconseguit el segon triomf consecutiu en competició europea (0-10). Els d’Edu Castro han resolt favorablement el primer desplaçament lluny del Palau amb uns incommensurables Matías Pascual i Lucas Ordoñez, autors d’un pòquer i un hat-trick de gols, respectivament.

Efectivitat ofensiva

Els nois d’Edu Castro s’han engalanat per enfrontar-se a un històric de l’hoquei suís i per jugar sobre una pista que feia molts anys, concretament 22, que no trepitjaven. És per això que els blaugranes han sortit amb molta empenta des dels compassos inicials. La primera aproximació perillosa s’ha materialitzat al minut 8. Barroso, de penal, ha tingut l’oportunitat de marcar el primer gol, però el travesser ho ha evitat.

Bargalló, amb una rematada dins de l’àrea, ha estat l’autor de la primera diana culer (min 10). Les bones sensacions dels barcelonistes al parquet del Montreux s’han traduït en el segon gol. Aquesta vegada, Matías Pascual sí que ha transformat el penal. Lluny d’aixecar el peu de l’accelerador, l’elenc d’Edu Castro ha decidit encarrilar el matx des del primer període i ha ampliat l’avantatge. Un xut de Lucas Ordoñez ha servit per situar el 0-3 a l’electrònic. I, des de dins de l’àrea, Pablo Álvarez ha establert el quart gol culer.

Mantenen la inspiració golejadora

La soltesa ofensiva del Barça Lassa ha continuat al segon període. I en els tres minuts inicials, Matías Pascual ha materialitzat el seu hat-trick, que al final del matx ha rematat amb un pòquer quan ha fet el desè gol per tancar el duel. Havent assegurat el triomf a la primera meitat, la segona ha servit per augmentar el compte golejador del Barça Lassa a la Lliga Europea i intentar tenir una diferència de gols més gran. El porter local ha evitat que la golejada fos més voluminosa.

Lucas Ordoñez i Bargalló han estat els protagonistes de tres dels últims quatre gols. En aquest partit el Barça Lassa també s’ha mostrat molt sòlid defensivament, i continua sense encaixar cap gol a Europa amb un bon Egurrola sota pals, que ha cedit el seu lloc al debutant Xavier Arcas, que ha disputat els últims cinc minuts del partit. El proper matx europeu dels blaugranes serà davant el Benfica a Lisboa.