Local

Classificats per als vuitens per 14a temporada consecutiva

Els blaugranes han aconseguit la classificació per a vuitens (l’11a vegada seguida com a primers) a Torí després d’empatar davant la Juventus en la cinquena jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions

El FC Barcelona no falla a la cita de vuitens. Els culers han assolit la classificació matemàtica per a la següent ronda de la Lliga de Campions per 14a vegada després d’empatar davant la Juventus (0-0). A més, en les darreres 11 edicions, els barcelonistes ho han aconseguit accedint com a primers de grup.

Amb la darrera jornada encara per disputar-se, els de Valverde han confirmat la seva presència a la següent ronda de la Champions, fet que els blaugrana aconsegueixen sense excepció des de la campanya 2004/05, amb Frank Rijkaard a la banqueta. Des de llavors, el Barça no ha fallat mai al bombo del sorteig dels vuitens de la màxima competició continental. A més, des de la 2007/08, ho han aconseguit com a primers.

Amb aquest resultat, els culers s’asseguren la primera plaça del grup D i eviten així a equips com el Tottenham, el Manchester City i el Besiktas, ja classificats també com a primers als seus respectius grups. Encara, però, no hi ha cap equip classificat matemàticament com a segon que pugui ser rival dels culers a la propera fase. Cal recordar que per tancar la fase de grups els culers rebran a l’Sporting de Lisboa al Camp Nou en la darrera jornada, abans del sorteig dels vuitens de final que serà el proper dilluns 11 de desembre. 

Més notícies aquí