El Barça obre la preinscripció per al concurs de licitació dels treballs principals del futur Palau Blaugrana

El Barça obre la preinscripció per al concurs de licitació dels treballs principals del futur Palau Blaugrana

Les empreses interessades s’hauran d’agrupar en una UTE que haurà de complir unes condicions i criteris d’admissió

El calendari del projecte de l’Espai Barça avança i el Club ha obert un període públic previ a l’obertura del concurs per a la licitació dels treballs principals de la construcció del futur Camp Nou. El Club ha llançat el procés de prequalificació d'empreses constructores de cara a la construcció del futur Palau Blaugrana, que tindrà lloc entre els anys 2019 i 2021.

L'objectiu d'aquest procés de prequalificació és obtenir una llista curta de consorcis d'empreses de garantida solvència, tant tècnica com econòmica, per participar en la licitació dels treballs de construcció. En aquest sentit, és desig del FC Barcelona seleccionar les empreses que, per la seva experiència i compromís, puguin oferir les ofertes de més qualitat per al Club.

Per poder optar a la licitació de les obres per realitzar la construcció del nou Palau, serà necessari que les empreses interessades s’agrupin formant una Unió Temporal d’Empreses, i que aquesta UTE compleixi els requisits següents:

Condicions i criteris d’admissió

  • Haver construït almenys un pavelló de més de 8.000 espectadors durant els últims 10 anys. Es valorarà la presentació de més d'una referència vàlida.
  • Tenir almenys 2 referències d'edificis construïts a l’estat espanyol durant els últims 10 anys, el PEM dels quals hagi estat superior a 50 milions d'euros.
  • Tenir una xifra de negocis superior als 500 milions d'euros a l’any durant els últims 3 anys.

En el cas de complir els anteriors requisits i d’estar interessats a participar-hi, envieu un correu electrònic a l’adreça concursosEB@fcbarcelona.cat, incorporant-hi la documentació que acrediti el compliment de les condicions i criteris d’admissió, i indicant la voluntat de participar en la licitació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut