Rivas Futsal – FC Barcelona Lassa: Les semifinals ja els esperen (1-8)

L’equip de futbol sala ha derrotat l’equip madrileny als quarts de final de la Copa del Rei amb un hat-trick de Rivillos i Joao i els gols de Ferrao i Joselito

La temporada passada no van poder arribar tan lluny, però aquest any el FC Barcelona Lassa de futbol sala ha tornat a mostrar-se fidel a la seva cita amb les semifinals de la Copa del Rei. Perquè els d’Andreu Plaza han derrotat el Rivas Futsal, en un partit jugat al Parque Sureste, amb un 1-8 que, tenint en compte la primera part, podria resultar enganyós. I és que, malgrat el marcador final i la diferència de categoria –el Rivas juga a Segona-, no ha estat un partit plàcid. El duel no s’ha decidit fins a la segona meitat, quan Ferrao, Joselito i tres gols de Joao i un parell més de Rivillos, amb tot ja decidit, han trencat la fortalesa dels madrilenys durant els primers vint minuts.

Perquè el primer període ha resultat incòmode. Pràcticament, això sí, l’ha inaugurat Rivillos, en un xut llunyà amb una mica de fortuna (0-1, min 6). Però els locals, que ja van eliminar el Llevant i el Catgas Energia Santa Coloma en les eliminatòries prèvies, no s’han rendit. Han trobat el premi del gol a tres dècimes del descans, amb un xut recte de Jorge Martín en un servei de banda que ha desviat amb el cap Pablo Ibarra (1-1, min 20).

Domini absolut blaugrana

El pas per vestidors, però, ha activat els d’Andreu Plaza, que mitjançant la pressió defensiva han aconseguit sentenciar el partit. Ho han fet ràpidament, amb un xut potent, dur i llunyà de Ferrao (1-2, min 22); una assistència entre línies del de Chapecó que ha acabat amb gol de Joselito (1-3, min 23); i una triangulació entre Tolrà, Adolfo i Joao que ha acabat amb gol del brasiler (1-4, min 25).

D’aquí fins al final, i amb un Rivas valent utilitzant el porter-jugador des de deu minuts abans del final, les recuperacions del Barça ha comportat el segon gol de Rivillos (1-5, min 32) i el segon de Joao (1-6, min 34). Encara hi ha hagut temps perquè tots dos transformessin el seu hat-trick: Rivillos ha marcat després d’una jugada combinatòria i ràpida del Barça, amb una assistència de Rafa López (1-7, min 36), mentre que Joao ha fet el vuitè i definitiu gol en una jugada personal per la esquerra de l’atac (1-8, min 40). Resultat, doncs, que permet al Barça tancar aquests quarts de final de la Copa amb èxit.