Local

Recepció institucional amb l’Agrupació de Penyes de Futbol

El president Josep Maria Bartomeu, acompanyat del vicepresident primer Jordi Cardoner, rep els representants de les penyes integrades a l’Agrupació

El president del FC Barcelona, ​​Josep Maria Bartomeu, i el vicepresident primer Jordi Cardoner, han mantingut aquest dilluns 11 de desembre una recepció amb una representació de l'Agrupació de Futbol de Clubs i Penyes del FC Barcelona a la Llotja President Suñol del Camp Nou.

L'Agrupació de Futbol de Clubs i Penyes aglutina actualment divuit penyes, que sumen un total de 265 equips de diferents categories que reuneixen 3.542 jugadors de diferents edats.

A l'acte també hi han assistit Antoni Guil, president de la Confederació Mundial de Penyes del FC Barcelona, l'exjugador blaugrana Paco Clos i diferents presidents de federacions de penyes, així com representants de totes les penyes que formen part de l'Agrupació de Futbol de Clubs i Penyes, encapçalats pel seu president, Lluís Monràs.

Les penyes barcelonistes que formen actualment l’Agrupació són les següents: Penya Anguera, Unió Barcelonista Catalònia, Cinc Copes, Collblanc, l'Hospitalet, Ramon Llorens, Club Blaugrana Terlenka, Sant Cugat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Just-Trajana, Sant Vicenç dels Horts, Trinitat Vella, Vallirana, Villaverde-Penitents, Barceloneta, La Roca, Cervelló i Castellbisbal.

Reconeixements

La recepció ha servit per fer un reconeixement a la important tasca formativa que ha anat efectuant l'Agrupació de Penyes de Futbol en els seus 63 anys d'història, i que permet que molts joves de diferents poblacions i barris puguin practicar el futbol, ​​difondre barcelonisme pel territori i fomentar els valors del club blaugrana.

El Trofeu de Penyes, ​​el Torneig de Futbol-7, la Selecció de Penyes o les jornades formatives amb els jugadors, entrenadors i pares són algunes de les tasques i activitats en què participa l'Agrupació.

Bartomeu i Cardoner han volgut agrair la tasca i el temps que els membres de l'Agrupació dediquen a un ampli col·lectiu de joves, per enfortir el Club a través de la pràctica esportiva i la divulgació dels seus valors. 

L'acte ha culminat amb un reconeixement a Alfred Garcia, ex secretari de l'Agrupació, pels més de 30 anys organitzant diferents actes i activitats de l'entitat penyística.  

Aquesta trobada cal situar-la en el marc de les recepcions que efectua anualment el president del FC Barcelona amb els diferents estaments o agrupacions del Club al voltant de les festes de Nadal.

Més notícies aquí