Recepció institucional amb l’Agrupació de Penyes de Futbol

Recepció institucional amb l’Agrupació de Penyes de Futbol

El president Josep Maria Bartomeu, acompanyat del vicepresident primer Jordi Cardoner, rep els representants de les penyes integrades a l’Agrupació

El president del FC Barcelona, ​​Josep Maria Bartomeu, i el vicepresident primer Jordi Cardoner, han mantingut aquest dilluns 11 de desembre una recepció amb una representació de l'Agrupació de Futbol de Clubs i Penyes del FC Barcelona a la Llotja President Suñol del Camp Nou.

L'Agrupació de Futbol de Clubs i Penyes aglutina actualment divuit penyes, que sumen un total de 265 equips de diferents categories que reuneixen 3.542 jugadors de diferents edats.

A l'acte també hi han assistit Antoni Guil, president de la Confederació Mundial de Penyes del FC Barcelona, l'exjugador blaugrana Paco Clos i diferents presidents de federacions de penyes, així com representants de totes les penyes que formen part de l'Agrupació de Futbol de Clubs i Penyes, encapçalats pel seu president, Lluís Monràs.

Les penyes barcelonistes que formen actualment l’Agrupació són les següents: Penya Anguera, Unió Barcelonista Catalònia, Cinc Copes, Collblanc, l'Hospitalet, Ramon Llorens, Club Blaugrana Terlenka, Sant Cugat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Just-Trajana, Sant Vicenç dels Horts, Trinitat Vella, Vallirana, Villaverde-Penitents, Barceloneta, La Roca, Cervelló i Castellbisbal.

Reconeixements

La recepció ha servit per fer un reconeixement a la important tasca formativa que ha anat efectuant l'Agrupació de Penyes de Futbol en els seus 63 anys d'història, i que permet que molts joves de diferents poblacions i barris puguin practicar el futbol, ​​difondre barcelonisme pel territori i fomentar els valors del club blaugrana.

El Trofeu de Penyes, ​​el Torneig de Futbol-7, la Selecció de Penyes o les jornades formatives amb els jugadors, entrenadors i pares són algunes de les tasques i activitats en què participa l'Agrupació.

Bartomeu i Cardoner han volgut agrair la tasca i el temps que els membres de l'Agrupació dediquen a un ampli col·lectiu de joves, per enfortir el Club a través de la pràctica esportiva i la divulgació dels seus valors. 

L'acte ha culminat amb un reconeixement a Alfred Garcia, ex secretari de l'Agrupació, pels més de 30 anys organitzant diferents actes i activitats de l'entitat penyística.  

Aquesta trobada cal situar-la en el marc de les recepcions que efectua anualment el president del FC Barcelona amb els diferents estaments o agrupacions del Club al voltant de les festes de Nadal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut