Jornada de formació comunicativa per als exjugadors que col·laboren amb la Confederació

Jornada de formació comunicativa per als exjugadors que col·laboren amb la Confederació

Pau Vilanova destaca que és molt important per al Club que l'Agrupació Barça Jugadors i el món penyístic vagin de la mà i col·laborin en les seves activitats

Diferents membres de l’Agrupació Barça Jugadors (ABJ) han participat aquest divendres en una jornada de formació conjunta amb la Confederació Mundial de Penyes, amb l’objectiu d’estructurar un discurs i un funcionament comunicatiu que els ajudi a l’hora de representar el Club en els diferents actes de l’àmbit penyístic als què assisteixen.

Pau Vilanova, directiu responsable de les penyes, els ha donat la benvinguda i ha valorat molt positivament la col·laboració que existeix entre l’ABJ i el món penyista blaugrana. “És molt important anar de la ma. No hi ha ningú millor que els exjugadors del Club per representar el Barça i estar al costat dels aficionats i penyistes”. Sobre el significat de la jornada, Vilanova ha destacat que “les sessions d’avui han de servir perquè els exjugadors tinguin més eines comunicatives a l’hora de relacionar-se amb el barcelonisme del territori i es trobin més segurs en el moment de defensar i explicar tot allò que representa el Barça".

Per la seva part, Ramon Alfonseda, president de l’ABJ, s’ha mostrat molt orgullós per la tasca dels exjugadors amb les penyes i ha remarcat que “cal aprofitar sessions com la d’avui per aprendre i millorar la capacitat comunicativa de tots”.

Entre els exjugadors que han assistit a la jornada es trobaven Asensi, Albaladejo, Clos, Estella, Almagro, Ivan Iglesias, Mora, Sánchez Jara, Paco Nieto, Paredes, Juan Carlos, Serna, Serrat, Torrent, Tomé, Zuviria, Martínez, Vilà i Carme Nieto, aquesta com a representant de les exjugadores de l’entitat.

Luis Ortiz de Zevallos, director gerent de l’Agrupació, i Joan Camps, director de la Confederació, també s’han dirigit als exjugadors abans d’iniciar-se la sessió de treball, que ha estat gestionada per representants d’una coneguda empresa de comunicació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut