Juvenil A - Sporting CP: Amb la tranquil·litat que dóna ser primer de grup

Juvenil A - Sporting CP: Amb la tranquil·litat que dóna ser primer de grup

14.00 hores (Bein Sports): L’equip de Garcia Pimienta, ja classificat per a vuitens de final, intentarà tancar la primera fase aquest dimarts amb un ple de sis victòries

El Juvenil A tanca aquest dimarts la seva participació a la primera fase de la UEFA Youth League contra l’Sporting Club de Portugal a les 14.00 hores al Mini Estadi. I ho fa amb la tranquil·litat que dóna tenir la primera plaça assegurada, després de cinc victòries en els cinc partits disputats, i estar classificat directament per a l’eliminatòria de vuitens de final.

L’equip, malgrat tenir la classificació a la butxaca, busca una sisena victòria de prestigi que li permeti tancar la primera fase amb un ple. Per fer-ho, el tècnic Garcia Pimienta donarà oportunitats a jugadors que han disposat de menys minuts a la competició. L'entrenador blaugrana compta, a més, amb tres jugadors del Juvenil B (Rosanas, Lucas de Vega i Álvaro Sanz) i amb el retorn als terrenys de joc del davanter canari del Barça B, Rafa Mujica, que ja ha rebut l’alta mèdica de la lesió al bíceps femoral de la cuixa dreta de la que va ser operat al mes de juny. El partit contra l’Sporting Club de Portugal, que ja té garantida la segona plaça del Grup D, l’ofereix Bein Sports en directe.

Declaracions de Garcia Pimienta:

“La classificació ja la tenim feta, no ens juguem res, però volem acabar la primera fase de grups amb una victòria i un bon espectacle. Juguem al Mini Estadi, contra l’Sporting Club de Lisboa així que qui no estigui motivat no pot ser futbolista”.

“Ens hem enfrontat a l’Sporting Club de Portugal en molts tornejos i sempre tenen grans generacions. És un equip que treballa molt bé la pedrera, el seu futbol base, i és, per tant, un grandíssim rival que al partit d’anada ens va plantar cara i només els vam poder superar per 0-1. Serà un gran partit”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut