Durán Maquinaria Ensino – Barça CBS: Gran triomf a Lugo (65-70)

Les noies de Mateo Rubio se situen a la part alta amb un balanç de 7-3 després dels deu primers partits de la Lliga Femenina 2

El Barça CBS va sumar la setena victòria de la temporada després de superar per 65-70 el Durán Maquinaria Ensino de Lugo, que disputa els seus partits al Pazo dos Deportes. Les blaugranes van fer un partit molt seriós i sempre van anar per davant en el marcador i van saber patir en una segona part en què les locals van reduir diferències i van situar-se per davant.

El Barça CBS va trencar la imbatibilitat de les locals a casa seva en un matx en què el 17-21 del primer període començava a marcar el camí del triomf. En el segon període l’anotació va ser més baixa, però no va impedir que les noies de Mateo Rubio marxessin al vestidor amb nou punts de renda (26-35). La bona feina del joc interior, així com de Regina Aguilar i Lucía Pablos, clau.

En la represa les locals van sortir molt fortes i l’anotació es va disparar fins a un parcial de 28-25 que igualava el partit amb el 54-60 del minut 30. Les de Lugo van situar-se per davant en el marcador ja en l’últim quart (61-60), però el Barça CBS va saber reaccionar. Un 2+1 de Lucía Pablos va tornar a capgirar el marcador i un parell d’accions positives de Laura Johnson i Carla Pérez van donar el triomf per 65-70 a un Barça que aquesta setmana disputarà dos partits a casa contra l’Iraurgi basc (6/12, 18h) i l’Arxil de Pontevedra (10/12, 13h).