Preparats per a l’última setmana de competició

Preparats per a l’última setmana de competició

El Barça Lassa tancarà la primera volta de la Lliga Asobal aquest dimecres a la pista del Teucro i, sense tornar a Barcelona, tancarà l’any amb la Copa Asobal que es disputarà a Lleó

L’any 2017 està arribant a la seva fi, i el Barça Lassa d’handbol afronta l’última setmana de competició abans de l’aturada nadalenca. L’equip descansa aquest dilluns abans d’iniciar tota una setmana lluny de casa i amb fins a tres partits en sis dies.

El conjunt de Xavi Pascual tornarà als entrenaments aquest dimarts i seguidament viatjarà a Pontevedra. Allà, el dimecres a les 20:30 hores tancarà la primera volta de la Lliga Asobal enfrontant-se al Teucro gallec. El líder buscarà mantenir la seva condició d’imbatut per centrar-se plenament en l’últim repte de l’any: la Copa Asobal. Amb la presència assegurada juntament amb l’equip amfitrió, l’Ademar de Lleó, els blaugrana coneixeran el mateix dimecres els seus possibles rivals en una competició que es decidirà amb el format de Final a Quatre. El dijous es farà el sorteig, i el Barça Lassa es desplaçarà a Lleó directament des de Pontevedra.

La 28a edició de la Copa Asobal s’iniciarà el dissabte amb la disputa de les semifinals. El Barça Lassa ja sap que jugarà en el primer torn, a les 17 hores, i només falta conèixer el rival. En cas de victòria, la final es disputarà el diumenge a les 16:45 al Palacio Municipal de los Deportes de León.

Les bones sensacions que va deixar l’últim partit de Lliga Asobal al Palau contra l’Anaitasuna (38-26) són la millor notícia de cara a afrontar una última setmana de competició exigent. La Copa Asobal donarà pas a l’aturada de Nadal, i la competició de clubs no es reprendrà fins al febrer a causa de la disputa de l’Europeu de seleccions, on hi participaran la gran majoria de jugadors del Barça Lassa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut