Cara cara: Gadeia vs Dyego Zuffo

Cara cara: Gadeia vs Dyego Zuffo

Van jugar 4 temporades junts al Copagril del Brasil i seran dos dels grans protagonistes del partidàs de dissabte entre Movistar Inter i FC Barcelona Lassa (20.30h, Pavelló Jorge Garbajosa)

Dyego i Gadeia són dos dels jugadors més en forma de la lliga i els uneix una història curiosa. Els dos es van donar a conèixer internacionalment quan jugaven junts al Copagril del Brasil. Això era quan començaven la seva carrera, entre el 2010 i el 2013. Passats els anys, ara viuran un partit de la màxima rivalitat entre Movistar Inter i Barça Lassa ja consolidats com a dos dels millors jugadors del món. I per iniciativa dels dos clubs, els dos brasilers s’han sotmès a un interessant cara a cara a la prèvia del partidàs de dissabte.

El cara a cara

1.- Un Movistar Inter-Barça Lassa és el millor partit que es pot veure al món?

Gadeia: Els dos equips estan entre els 4 millors d’Europa i també ocupen les dues primeres posicions de la lliga. És el gran partit de la temporada.

Dyego: Jo crec que sí que és el millor partit que es pot veure. Són els dos millors equips de futbol sala del món. L’Inter és un gran equip que ve de guanyar-ho tot, igual que el Barça que també va guanyar-ho tot durant 4 anys, i serà un partidàs.

2.- Què destacaries del teu proper rival?

Gadeia: És un rival molt difícil amb jugadors de qualitat. I haurem de donar el millor de nosaltres mateixos si els volem guanyar a casa.

Dyego: Sobretot destacaria que és un equip que competeix molt bé. Estan molt acostumats a partits difícils i a moments decisius. Han demostrat que estan a un gran nivell i serà un gran partit.

3.- Quins records tens dels duels de la temporada passada?

Gadeia: Van ser cinc partits molt difícils i molt durs. Ara el més important és que juguem a casa i que jugarem amb el suport de la nostra afició.

Dyego: Vam guanyar els dos partits de la lliga regular, i va ser una llàstima que se’ns va escapar la final a casa. Vam fallar en el moment decisiu i ens queda aquest regust amarg, però a la lliga regular vam guanyar els dos partits i volem repetir.

4.- A qui veus favorit per al partit del dissabte?

Gadeia: No hi ha favorits. Els dos equips estan molt bé i arriben després d’obtenir grans victòries. No veig un favorit clar.

Dyego: No hi ha un favorit clar. Potser ells perquè juguen a casa i tenen un petit avantatge. Però som dos grans equips i està molt igualat. Un empat també ens aniria bé perquè l’objectiu és mantenir el liderat.

5.- Quina és la millor virtut com a jugador del teu company de cara a cara?

Gadeia: Dyego és un jugador molt complet. Ho fa bé tot, però crec que la seva virtut principal és l’un contra un.

Dyego: És un jugador molt competitiu, és un gran competidor. He jugat 4 anys amb ell. És un jugador molt fort, amb una bona finalització, però sobretot és un gran competidor.

6.- Com és com a rival el jugador que tens al davant?

Gadeia: És un gran jugador. Ho fa bé tot i haurem d’estar molt concentrats per defensar-lo.

Dyego: És un jugador molt honrat. És cert que entra dur, però sempre busca la pilota per guanyar la jugada.

7.- Com és com a company el jugador que tens al davant?

Gadeia: Dyego és una gran persona i un gran amic. Hem jugat 4 anys junts i hem passat moments molt feliços junts. Ens uneix una gran amistat i tant de bo puguem tornar a jugar junts algun dia.

Dyego: És un gran amic. Hem jugat 4 anys junts. Mantenim una bona relació i em fa molt feliç jugar contra ell. Espero que algun dia puguem tornar a jugar junts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut