Local

Saragossa serà la seu de la Final Four de la UEFA Futsal Cup

El comitè executiu de la UEFA s’ha decantat per la candidatura consensuada amb el FC Barcelona i el pavelló Príncep Felip serà la seu de la Final Four europea entre el 19 i el 22 d’abril del 2018

Ja és oficial. La Final Four de la UEFA Futsal Cup es disputarà al Pavelló Príncep Felip de Saragossa entre els propers 19 i 22 d’abril del 2018. Així ho ha decidit el Comitè Executiu de la UEFA en una reunió celebrada a Nyon, que s’ha decantat per Saragossa per davant de Budapest, que també aspirava a organitzar la Final Four.

Candidatura de consens

La candidatura de la ciutat de Saragossa era fruit del consens entre el Barça i la UEFA, que van pactar que la candidatura de la Federació Espanyola seria Saragossa en comptes de Lleida si també es classificava Movistar Inter per a la Final Four, sempre en benefici de la major repercussió internacional de l’esdeveniment. En aquest sentit, la major capacitat del recinte del Príncep Felip, on hi caben gairebé 11 mil espectadors, i també l’equidistància de la ciutat de Saragossa respecte les ciutats de Madrid i Barcelona van resultar claus per la UEFA a l’hora de proposar Saragossa com l’escenari de la Final Four.

Les dates i els equips participants

La Final Four de la UEFA Futsal Cup es disputarà al Pavelló Príncep Felip de Saragossa entre els propers 19 i 22 d’abril. Els equips classificats són el Barça Lassa, el Movistar Inter, l’Sporting de Portugal i el Györ hongarès. El sorteig de les semifinals es farà més endavant, en una data més propera a l’esdeveniment. 

Més notícies aquí