1.250 dibuixos participen a la XIII Mostra de Nadales Blaugrana

1.250 dibuixos participen a la XIII Mostra de Nadales Blaugrana

L'autora i il·lustradora de llibres Anna Llenas és la responsable d'escollir les nadales premiades aquest any

Per tretzè any consecutiu el FC Barcelona, a través de la seva Àrea Social, ha impulsat la Mostra de Nadales Blaugrana, que ha convidat els socis entre 3 i 15 anys a posar en marxa la seva creativitat i fer un dibuix inspirat en les properes festes. El tema que s’havia de tractar enguany era ‘El Camp Nou es vesteix de Nadal’ i, de nou, els socis més joves del Club s’han mostrat molt participatius, ja que s’han rebut 1.250 originals.

Aquest any la responsable de la selecció dels dibuixos guardonats ha estat Anna Llenas, il·lustradora, dissenyadora gràfica i directora d’art. Diplomada en disseny gràfic per l’Escola Llotja de Barcelona, és autora i il·lustradora de llibres i treballa en l’àmbit de l’Art-Teràpia.

Anna Llenas és l’autora de “Topito Terremoto”, el llibre de l’editorial Beascoa sobre un personatge hiperactiu i bellugadís, que Leo Messi llegia amb el seu fill Thiago, tal i com el propi jugador va divulgar amb una foto penjada a les xarxes.

Per Anna Llenas, ha estat “una tasca molt complicada escollir els guanyadors amb tants dibuixos presentats. A l’hora de l’elecció hem anat superant fases d’eliminació fins arribar als cinc premiats de cada categoria i l’elecció del dibuix guanyador”.

Aquesta ha estat la primera vegada que l’autora barcelonina ha fet de jurat d’una mostra de dibuix infantil, encara que sí que ho havia fet en concursos d’adults. Anna Llenas ens mostra els criteris que ha valorat en la seva elecció: “A l’hora de fer la tria, valoro que el dibuix arribi al cor, que tingui expressivitat, originalitat, emoció i color, i també em fixo en tots els detalls que s'inclouen”.

Més informació d’Anna Llenas a www.annallenas.com

Guanyadors, en els propers dies

Els dibuixos premiats seran coneguts en els propers dies, després que membres de l’Àrea Social ho comuniquin als premiats, i el dimecres 20 de desembre es lliuraran els premis als guanyadors dins el marc de la inauguració de l’Espai Nadal del Camp Nou. Els guardons es divideixen en dues categories (aleví, de 3 a 6 anys, i infantil, de 7 a 15 anys), i al marge del dibuix guanyador, es trien els cinc millors de cada categoria.

Tots els dibuixos rebuts es podran veure exposats a partir del 20 de desembre, i fins al 5 de gener, a la zona d’activitats nadalenques que quedarà instal·lada durant aquestes festes a les instal·lacions del Camp Nou, i els onze dibuixos premiats també es mostraran en el Museu del Barça durant aquests dies.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut