Emocions a flor de pell en el duel contra Movistar Inter

Emocions a flor de pell en el duel contra Movistar Inter

Mario Rivillos reconeix que “serà molt especial, però em dec al Barça i el més important són els tres punts” a la prèvia del seu retorn a Torrejón després de 5 temporades al conjunt madrileny

Mario Rivillos ha estat el gran protagonista en la prèvia del partit contra Movistar Inter que es disputarà aquest dissabte a Torrejón. Després de 5 anys com a interista, Rivillos reconeix que “serà un partit molt especial per tots els amics i bons records que conservo de l’etapa a allà però el més important ara són els tres punts”. Rivillos està convençut que “serà un partit molt igualat que es tornarà a decidir per petits detalls, igual que els enfrontaments de la temporada passada”. Rivillos també reconeix que “no sap” com el rebrà el públic. “Suposo que hi haurà de tot, però jo estic tranquil per com han anat les coses i ara em dec al Barça”, ha reconegut.

Sobre Rivillos, Andreu Plaza espera que “pugui gestionar bé les emocions i no l’afecti la pressió”. “No serà fàcil per a ell perquè són molts anys allà i és la primera vegada que torna”, ha explicat. “Espero que la gent el rebi bé i que pugui fer un bon partit”, ha dit Plaza sobre Rivillos.

“El rival a batre”

Sobre el partit, Andreu Plaza es mostra prudent a l’hora de valorar la transcendència de l’enfrontament contra Movistar Inter. “Aquest any ens podríem arribar a enfrontar fins a onze vegades i està clar que sempre és especial però ara mateix tampoc és transcendental el que passi”. Plaza té clar que “Movistar Inter és ara mateix el rival a batre i haurem de fer les coses molt bé aquesta temporada per baixar-los de la part més alta del podi”, ha dit el tècnic, que també ha destacat que “amb l’arribada de Bebe, Solano, Elisandro i Serginho ells tenen més recursos que la temporada passada, tot i que al final està clar que marca les diferències la inspiració de Ricardinho”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut