El gest solidari del Barça Femení

El gest solidari del Barça Femení

L’equip ha entregat material esportiu a una entitat social que treballa amb joves immigrants menors d’edat

A pocs dies de les festes nadalenques, el Barça Femení ha volgut tenir un gest solidari. El conjunt blaugrana va decidir entregar el material esportiu usat durant la primera part de la temporada a una entitat social que treballa amb un col·lectiu vulnerable. Així, en coordinació amb la Fundació del FC Barcelona, les jugadores van donar botes de futbol, guants i posters a IBN Battuta. Es tracta d’una organització sense ànim de lucre que acull joves immigrants menors d’edat no acompanyats.

Per a tots ells era la primera vegada que trepitjaven la Ciutat Esportiva. “On és Messi? De veritat és aquí és on s’entrena?”, no deixaven de repetir. Resolts els dubtes, els adolescents es van trobar amb les jugadores del Femení, que acaben d’entrenar-se, i els van obsequiar amb les bosses de material.

“Una manera d’ajudar els nens”

Després de la trobada, la capitana Laura Ràfols revelava com va sorgir la iniciativa. “Va ser idea de la Ruth, que un dia va dir ‘fem alguna cosa amb les botes’. És cert que al llarg de la temporada ens van donant botes i no les gastem, ni molt menys. Totes vam pensar que era una idea súper bona i que si algú en podia fer ús era molt millor que llançar-les”.

La ideòloga Ruth García també explicava com se li va acudir: “Va ser casual. Estava mirant la televisió i vaig veure uns nens que estaven jugant a futbol sense sabates, sense botes. Vaig arribar al vestidor i vaig proposar aquesta idea. El vestidor a la primera ho va acceptar. Tenim el privilegi que hi ha marques que ens patrocinen i era una manera d’ajudar a nens”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut