Una festa oberta a tothom inaugurarà l’Espai Nadal el dimecres 20 de desembre

Una festa oberta a tothom inaugurarà l’Espai Nadal el dimecres 20 de desembre

El lliurament dels premis de la Mostra de Nadales Blaugrana completarà l’acte inaugural d’un espai lúdic que funcionarà del proper dia 22 al 5 de gener

El proper dimecres 20 de desembre a les 18.30 hores tindrà lloc a l’esplanada del Camp Nou la inauguració de l’Espai Nadal i el lliurament dels premis de la XIII Mostra de Nadales Blaugrana. Al llarg de les festes nadalenques, aquest espai estarà configurat per una sèrie d’activitats dirigides als més joves, que estarà obert de forma gratuïta per a tothom del 22 de desembre al 5 de gener (excepte el dia 25 i l’1 de gener).

Tota la festa d’inauguració estarà amenitzada per la música de la Banda Dixieland Royal Garden, que serà l’encarregada d’envoltar la instal·lació de música en directe, i d’acompanyar totes les accions i sorpreses organitzades per fer gaudir tots els joves assistents.

La inauguració comptarà amb la presència del vicepresident primer del FC Barcelona, Jordi Cardoner, i dels exjugadors del primer equip de futbol, José Mari Bakero i Guillermo Amor, i de bàsquet, Nacho Solozabal, que seran els encarregats de dur a terme l’acció de l’encesa de llums i de declarar inaugurat l’Espai Nadal. 

Presència de Dàmaris Gelabert

Una de les sorpreses que espera als nens i nenes que vinguin a la inauguració de l’Espai Nadal del Camp Nou serà l’oportunitat de poder veure la cantant i protagonista d’espectacles infantils Dàmaris Gelabert, que estarà present en el lliurament dels premis de la Mostra de Nadales, i tindrà un detall sorpresa cap al jove guanyador.

La Dàmaris Gelabert presenta el proper 22 de desembre el seu espectacle M’agrada el Nadal al teatre Victòria de Barcelona, on es podran escoltar les seves cançons més populars i un recull de cançons de Nadal, acompanyada pels seus músics i altres convidats.

Inauguració amb xocolatada

Un cop celebrat el lliurament de premis de la Mostra, tindrà lloc la cerimònia inaugural de l’Espai Nadal, amb música i diferents sorpreses que culminaran amb una xocolatada popular per a tots els assistents, i amb el funcionament de les activitats de l’espai, que es concentraran a les pistes de futsal, fut-tennis o de bàsquet de carrer, fins a les 20.30 hores, mitja hora abans de l’inici al Palau Blaugrana del partit d’Eurolliga entre el Barça Lassa i l’Unicaja de Màlaga.

Els 1.250 dibuixos presentats a la XIII Mostra de Nadales Blaugrana, dirigida a socis del Club compresos entre els 3 i 15 anys, estaran exposats a l’Espai Nadal durant els dies del seu funcionament.  

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut