FC Barcelona Lassa – Helvetia Anaitasuna: Cal tornar al bon camí al Palau

FC Barcelona Lassa – Helvetia Anaitasuna: Cal tornar al bon camí al Palau

(17 hores, Movistar+) Després de dos partits sense guanyar, els blaugrana disputen l’últim partit de l’any del Palau rebent el segon classificat de la Lliga Asobal

“Necessitem demostrar-nos a nosaltres mateixos que estem en la bona línia”. Això deia Xavi Pascual abans de rebre aquest dissabte (17 hores) l’Helvetia Anaitasuna al Palau Blaugrana en el duel de la jornada 14 de la Lliga Asobal. El Barça Lassa encadena dos partits sense guanyar –derrota europea a Nantes i empat a Guadalajada-, i el tècnic va demanar una empenta: “Hi ha moments en què l’equip necessita més el recolzament de l’afició, i ara és d’un ells”.

El partit contra el segon classificat de la Lliga Asobal posarà el punt final al 2017 al Palau, abans que l’equip tanqui l’any a Pontevedra i disputant la Copa Asobal a Lleó. Xavi Pascual va parlar sobre el rival que visitarà el Palau: “L’Anaitasuna porta tota la temporada mantenint-se a dalt, i quan perd és amb resultats molt ajustats”. A més, el tècnic va destacar que “tant a la Lliga com a Europa guanyen amb solvència”. Amb tot això, Pascual preveu un partit “complicadíssim per la seva qualitat i per la nostra dinàmica”.

Els últims dos resultats no han estat els esperat, i Pascual va parlar-ne així: “Els mals resultats s’han d’assimilar; és esport i tots plegats no estem acostumats”. “Això té un mèrit terrible, perquè perdre forma part del joc”, va dir el tècnic després que s’acabés la ratxa de 133 victòries consecutives a la Lliga Asobal, tot i que l’equip segueix sense perdre en competició domèstica.

Al davant hi haurà un Helvetia Anaitasuna que sempre complica les coses al Barça Lassa, com recordava Pascual, i que duu tota la temporada en la segona posició. L’equip navarrès, a més, va estar invicte les primeres vuit jornades, compartint liderat amb els culers. Ara tenen 19 punts, i busquen confirmar la seva presència a la Copa Asobal del següent cap de setmana a Lleó. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut