El filial acaba la primera volta i l’any amb empat i líder

El filial acaba la primera volta i l’any amb empat i líder

Les de Jordi Ventura, l’únic equip del planter que va competir el cap de setmana, va obtenir un empat a un al camp del Sant Gabriel
Enmig del llarg pont, l’únic equip del planter de futbol femení que va disputar un partit de Lliga va ser el filial, que va empatar a un al camp del Sant Gabriel. D’aquesta maneres, les blaugranes acabaven la primera volta com a líders, en el que també era l’últim partit de l’any al grup 3 de la Segona Divisió.

En la seva visita al desè classificat, el Femení B va dominar des del principi, tot i que en el primer temps amb poca profunditat, tot i un llançament al travesser de Torrodà. Els millors moments de les noies dirigides per Jordi Ventura van ser a la represa, quan es van avançar per mitjà de Claudia Pina, assistida per Candela (min 50).

Tot seguit, reaccionarien les de Sant Adrià, que aconseguirien empatar al minut 75, amb un gol en pròpia porta de les visitants a pilota aturada. Els instants finals van ser de setge culer davant d’un rival que es va defensar amb tot per salvar un punt.

Així, el Barça tanca la primera volta amb 9 victòries, 3 empats i una derrota, que són els mateixos registres que té l’Espanyol B, però  amb una millor diferència de gols:  37 a favor i 10 en contra. Queda per endavant una segona part del campionat apassionant a la part alta de la taula, ja que només quatre punts separen els cinc primers classificats.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut