Lucas Ordoñez: “Guanyar a Lisboa seria molt important per classificar-nos”

Lucas Ordoñez: “Guanyar a Lisboa seria molt important per classificar-nos”

El davanter blaugrana destaca que “hem de seguir buscant el màxim nombre d’ocasions” en una entrevista a l’Hora B de Barça TV

Després de superar l’Igualada en un duel exigent, el Barça Lassa afronta un compromís que exigirà el màxim rendiment. L’equip es desplaça aquest divendres a Lisboa per jugar aquest dissabte contra el Benfica (16.00 hora de Barcelona, Barça TV). Abans, però, Lucas Ordoñez ha visitat el programa ‘Hora B’ de Barça TV: “La victòria seria molt important per classificar-nos”, ha destacat l’argentí.

El davanter blaugrana ha subratllat que el Benfica “està intractable a la seva lliga” (21 punts de 21 possibles) i que “hem de fer el nostre joc i seguir com estem en defensa”.

Respecte a l’OK Lliga, Ordoñez ha valorat la victòria contra l’Igualada: “Estem bé, a dalt de tot, i seguim molt forts en defes. Hem de seguir buscant el màxim nombre d’ocasions”. “Els partits també es guanyen patint i l’important és que no ens tornem bojos”, ha afegit, tot destacant que “molts equips venen al Palau a defensar tancats”.

Edu Castro: “Haurem d’oferir la nostra millor versió”

Un cop finalitzat el partit contra l’Igualada, Edu Castro també va indicar que, a Lisboa, l’equip haurà d’estar molt encertat. “Haurem d’oferir la nostra millor versió, tant en atac com en defensa”. En aquest sentit, el tècnic considera clau obtenir un bon resultat i mantenir així el lideratge per poder afrontar amb més garanties el Barça Lassa – Benfica que es jugarà al Palau Blaugrana (13 de gener). “Estem en un grup en que hi ha tres equips molts forts, ja que no hem d’oblidar l’empat del Fortei dei Marmi contra el Benfica” (1-1). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut