Vic – Barça Lassa: Sense relaxació a l’Olímpic

Vic – Barça Lassa: Sense relaxació a l’Olímpic

L’important triomf contra el Benfica (4-8) dóna peu a un nou partit d’una OK Lliga en que no hi ha marge d’error

La majestuosa victòria de dissabte contra el Benfica (4-8) va reforçar l’equip i el treball que s’està realitzant aquest primer tram de temporada. L’alegria, però, ha de ser una injecció de força i no una font de relaxació en el partit d’aquest dimarts (21.00 hores, OK Liga TV) a la pista del Vic. “La victòria de Lisboa no ens dóna punts a l’OK Lliga. Estem molt contents de com va anar, però anar a Vic sempre és complicat i l’OK Lliga està com està”, argumenta Edu Castro.

Després del desplaçament a Lisboa, l’equip va fer un únic entrenament aquest dilluns per preparar el duel contra els osonencs, que també van jugar a França (1-1 davant La Vendeenne). Actualment, l'equip entrenat per Gerard Pujol es troba en dotzena posició, amb tres victòries, tres empats i cinc derrotes.

Un Vic molt renovat

El Patí Vic va viure una profunda renovació el passat estiu i, de l’equip que va guanyar 6-4 a l’Olímpic i que va empatar 4-4 al Palau la temporada, només segueixen Mia Ordeix i el porter Guillem Raurell (habitualment suplent). “No tenien més remei que reforçar-se però han fitxat molt bé per fer un equip competitiu, molt sòlid, amb gent de la zona i amb experiència a l’OK Lliga”, ha explicat Castro, destacant la presència de Borja López (Lleida) i del porter Octavi Tarrés i que “el Vic és un equip que rep molts pocs gols, que sempre està dins els partits”.

L’exblaugrana Octavi Tarrés, que va retirar-se la temporada 2015/16 sent el porter del Barça B i després d’una llarga trajectòria a Can Barça, ha tornat a ficar-se sota pals aquest principi de temporada per cobrir la baixa per lesió d’Ernest Burgaya (Arenys de Munt). També s’han reforçat amb Albert Grau (Manlleu), Jordi Urbano (Caldes), Jassel Oller (Sant Feliu) i Tirso Gómez.

Panadero: “Hem d’agafar el bon partit contra el Benfica per tenir més confiança”

Sergi Panadero també ha comparegut davant els mitjans de comunicació per subratllar que “no podem relaxar-nos ni un moment”. “La Lliga està molt competida i hem d’anar sumat de tres en tres”. Recordant la victòria de Lisboa, l’osonenc ha comentat que “hem d’agafar el bon partit per tenir confiança i per reforçar tot el que estem fent, però no ens pot relaxar”. “Hem de sortir concentrats al cent per cent perquè Vic sempre ha sigut una pista complicada. Si no fem un bon partit, patirem”, ha conclòs. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut