Fran Sánchez: “Hem de preocupar-nos del que està a les nostres mans”

Fran Sánchez: “Hem de preocupar-nos del que està a les nostres mans”

El tècnic del Barça Femení i Natasa Andonova han recalcat la importància dels punts del partit de dimecres al camp del Sevilla
El Barça Femení ha portat a terme l’últim entrenament aquest dimarts al migdia abans de volar a Sevilla per al partit de Lliga de dimecres. Després de la sessió, el cos tècnic blaugrana ha facilitat la llista de 18 convocades amb la presència de Fabiana, amb l’alta mèdica, i la davantera del filial, Candela Andújar.

Són les següents: Ràfols, Paños, Ruth, Marta Unzué, Melanie, Marta Torrejón, Alexia, Patri, María León, Duggan, Andressa Alves, Fabiana, Bárbara, Bussaglia, Andonova, Martens, Aitana i Candela. Es quedaven fora de la convocatòria, per decisió tècnica, Røddik, Gemma i Olga García, a més de les lesionades Vicky Losada, Mariona, Leila i Andrea.

Les declaracions de Fran Sánchez

“Hi ha poc temps per preparar els partits, però el calendari és així per a tots. Amb dos entrenaments hem de preparar el partit de la millor manera davant del Sevilla i quan acabem aquest ens prepararem per al derbi. No és una cosa nova per a nosaltres”.

“L’equip està amb bones sensacions respecte a l’últim partit. No és bo refiar-se per un resultat, l’equip ha de seguir amb la tònica de treball i d’esforç i a partir d’aquí afrontar els partits amb la confiança de la feina ben feta, tenint el màxim respecte per al rival”.

“El Sevilla és un equip que intenta jugar a futbol, no és excessivament defensiu. Hem d’intentar fer valer el nostre joc, tenir la pilota, aprofitar els espais que puguem trobar entre les seves línies i ser fidels al que fem bé”.

“Ens hem de centrar en sumar els tres punts a cada jornada. Queda moltíssima Lliga, en portem un terç. L’objectiu és anar sumant de tres en tres i preocupar-nos del que està a les nostres mans”.

Les declaracions de Natasa Andonova

“El partit amb el Betis va ser realment bo, vam jugar molt bé. Espero que contra el Sevilla sigui el mateix, hem de continuar treballant i preparant-nos bé per aquest partit”.

“Hem de ser nosaltres mateixes i jugar el nostre partit. Ser fortes, ser agressives i jugar bé i les guanyarem”.

“Les sensacions són bones. L’Atlètic de Madrid va guanyant però hem de seguir treballant, vencent la resta de partits fins que hagin de venir aquí”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut