Setmana contra els perseguidors directes

Setmana contra els perseguidors directes

Els propers dimecres i dissabte el Barça Lassa jugarà a la pista del Quabit Guadalajara, tercer classificat de la Lliga Asobal, i rebrà al Palau l’Helvetia Anaitasuna, segon a la taula

El Barça Lassa entra en la recta final de l’any, i ho fa amb una exigent setmana de Lliga Asobal i amb la disputa de la Copa Asobal. Abans de la cita a Lleó, per a la que els blaugranes es van assegurar el bitllet guanyant el Zamora al Palau, el conjunt de Xavi Pascual ha d’afrontar una setmana amb doble compromís de Lliga, i al davant tindrà els seus dos immediats perseguidors.

Per passar pàgina de la derrota a Nantes del dissabte passat, el Barça Lassa viatjarà aquest dimecres a Guadalajara per disputar el duel de la jornada 13 de Lliga. El conjunt manxec és la revelació de la temporada a la competició de la regularitat, i ocupa la tercera posició empatat a punts amb la segona i la quarta. El seu bitllet per a la Copa Asobal està en joc, i l’equip dirigit per César Montes serà una prova de foc per a la imbatibilitat dels homes de Xavi Pascual.

Rivals empatats a punts

Els manxecs sumen 17 punts en 12 jornades i porten tota la temporada ocupant les primeres posicions de la taula. Tot i la última derrota a la pista del Bidasoa Irún, el Guadalajara ha sumat resultats de molt mèrit durant el curs, com les victòries a les pistes del BM Logronyo La Rioja i de l’Ademar León. A més, el proper rival del Barça Lassa compta amb el màxim golejador de la competició fins al moment: Chema Márquez amb 92 gols en 12 partits.

Després del partit a Guadalajara, el Barça Lassa no podrà relaxar-se en absolut, ja que tres dies després rebrà la visita de l’Helvetia Anaitasuna, segon classificat. L’equip pamplonès també suma 17 punts, però es va mantenir invicte durant les vuit primeres jornades de Lliga. Des de la derrota a la seva pista contra el BM Logronyo La Rioja ha encadenat tres derrotes i un empat, però el conjunt de Juan Tomás Apezetxea sempre és una amenaça per al Barça Lassa.

Així doncs, el Barça Lassa afronta una setmana de màxima exigència contra els seus perseguidors a la Lliga Asobal, que, a més, es troben immersos en plena lluita per ser a Lleó a la Final a Quatre de la Copa Asobal. Una setmana que requerirà tota la concentració i la millor versió de l’equip de Xavi Pascual.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut