Recepció del president amb el Casal de l'Avi Barça

Recepció del president amb el Casal de l'Avi Barça

Josep Maria Bartomeu ha agraït la donació de 10.000 euros que va fer l'agrupació de socis veterans al projecte del Centre Pediàtic contra el càncer de l'Hospital Sant Joan de Déu

El president Josep Maria Bartomeu ha tingut aquest dijous la recepció institucional de Nadal amb els membres del Casal de l’Avi Barça a l’avantllotja del Camp Nou. 

Acompanyat del vicepresident primer, Jordi Cardoner i de la directiva Maria Teixidor, el president Bartomeu ha agraït a aquests socis veterans el seu barcelonisme incondicional i sobre tot ha volgut agrair especialment l’aportació de 10.000 euros que fa uns mesos va fer el Casal pel projecte del Centre Pediàtric contra el càncer de l’Hospital Sant Joan de Deu.

El president ha desitjat un bon Nadal i un 2018 ple d’èxits personals i de Club, “el Barça va bé, però no ens hem d’aturar i seguir treballant cap endavant. Com sabeu, a l’Espai Barça hi ha destinat un lloc per vosaltres, perquè pugueu estar més confortables i us sentiu orgullosos del vostre espai”.

Maria Teixidor, com a directiva encarregada de les relacions amb el Casal de l’Avi Barça, s’ha manifestat molt satisfeta i orgullosa de la tasca d’integració del Casal en la vida del Club.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut