Pascual: “El Nantes és un rival temible”

Pascual: “El Nantes és un rival temible”

El tècnic blaugrana destaca que el conjunt francès obligarà a treure la millor versió dels seus homes per sumar la victòria

El Barça Lassa d’handbol afronta aquest dissabte un partit complicat a la EHF VELUX Champions League. Ho farà davant el Nantes i a domicili, un equip que encara no ha perdut a casa en un pavelló que estarà ple a vessar amb més der 12.000 entrades venudes. Un fet que demostra la seva fortalesa com a equip i que el tècnic Xavi Pascual n’és conscient: “És un rival temible. És un gran equip que al Palau van estar per davant fins al minut 15 de la segona meitat i ens va costar remuntar”. “Intentarem jugar com sempre, fer el nostre handbol i serà necessari sortir concentrats perquè és un equip que el seu joc es basa en la velocitat i els contracops i això ens obligarà a no fer canvis atac-defensa però estem preparats per això”, ha alertat Pascual.

El preparador blaugrana ha explicat també que el Nantes obligarà a l’equip barcelonista “estar bé en la primera línia” perquè si el conjunt francès ja es veia capaç de guanyar al Palau allà amb la seva gent encara més. “Defensivament ho fan amb un sistema de sis homes al darrere però que fan moltes sortides imparells, que són molt agressius i que t’obliguen a moltes coses”. El conjunt francès és actualment segon a la classificació amb un punt més que els culers. Un equip que compta amb els exblaugranes Gurbindo, Lazarov i Balaguer.

Pascual ha insistit que no està obsessionat en quedar primer, segon, tercer o quart a la lligueta perquè els últims anys s’ha demostrat que no és transcendental per guanyar la Champions. I ha finalitzat dient: “En aquesta lligueta no podem valorar els equips pels seus noms perquè tots són bons equips i el Nantes és un equip que ens pot guanyar”.

Els blaugranes han viatjat cap a la ciutat francesa amb els 16 jugadors disponibles del primer equip. Dolenec i Andersson continuen de baixa de llarga durada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut