L’Infantil A del bàsquet, classificat per a la fase final de la Minicopa Endesa

L’Infantil A del bàsquet, classificat per a la fase final de la Minicopa Endesa

Els joves blaugranes guanyen els tres partits del seu grup i assoleixen la classificació per a la fase final de la competició

Líders invictes del Grup C. Així ha tancat l’infantil A blaugrana la seva participació a la prèvia de la Minicopa Endesa. Ara ja la vista posada a Gran Canaria, on tindrà lloc la fase final, del 15 al 18 de febrer.

Competint al màxim

Els nois entrenats per Carles Flores van tenir dos dies de competició, en un torneig que va tenir lloc a l’Alqueria de València. En el primer partit van superar a San Pablo Burgos per 147 a 16. A la tarda de divendres van superar a Real Betis Energía Plus per 86 a 53.

Dissabte al migdia va ser el partit per aconseguir el primer lloc del grup i la classificació directa davant l’Iberostar Canarias al que van vèncer per 74 a 83. El blaugrana Aaron Ganal ha estat escollit MVP  de la competició.

Els equips classificats

A Gran Canaria els blaugranes es trobaran amb Real Madrid i amb l’Herbalife, classificats com a campió de la temporada passada i equip organitzador.

A més del Barça Lassa, Baskonia, Joventut i Gipuzkoa Basket, també han obtingut el passi  al fase final en qualitat de primers del seu grup.

Per la seva banda l’Unicaja i l’Iberostar han guanyat la seva eliminatòria dels segons de grup i també seran a la fase final de la MiniCopa Endesa 2018.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut