Definit el quadre de la Copa Asobal 2017

Definit el quadre de la Copa Asobal 2017

El Barça Lassa disputarà la primera semifinal (dissabte a les 17 hores) contra el Quabit Guadalajara, mentre que l’altra bitllet per a la final (19 hores) se’l jugaran l’Ademar de Lleó i l’Anaitasuna

Aquest dijous s’ha fet el sorteig de la Copa Asobal 2017 al Museo del Deportes de León, i ja ha quedat definit el quadre de la competició. FC Barcelona Lassa i Ademar de Lleó –com a amfitrió- ja tenien el bitllet assegurat per a la cita d’aquest cap de setmana, i en l’última jornada de la primera volta l’Helvetia Anaitasuna i el Quabit Guadalajara van segellar la seva presència a Lleó. El sorteig ha decidit que el rival del conjunt de Xavi Pascual a la primera semifinal (dissabte, 17 hores) serà el Guadalajara, mentre que Ademar de Lleó i Anaitasuna (19 hores) es jugaran l’altre bitllet per a la final.

El rival dels blaugrana serà l’equip que, fa tot just 10 dies, va aconseguir posar fi a la històrica ratxa de 133 victòries consecutives del Barça Lassa a la Lliga Asobal. Els culers van sumar un empat en la visita al pavelló David Santamaría de Guadalajara en un partit igualat i emocionant (26-26), i la Copa Asobal tornarà a creuar tots dos equips.

“En una semifinal pot passar qualsevol cosa”

Pocs minuts després del sorteig, Xavi Pascual ha valorat l’emparellament amb el Guadalajara i ha fet referència a la proximitat de l’últim partit: “Ja vam veure fa uns dies el que va costar treure un punt de la seva pista”. A més, el tècnic del Barça Lassa creu que “el Guadalajara està jugant molt bé, però l’Anaitasuna també”. Per tant, els dos possibles rivals oferirien dificultats per accedir a la final: “Quan els equips estan a dalt al final de la primera volta és per algun motiu”.

Pascual creu que el fet que l’últim precedent contra el conjunt de l’Alcarria sigui molt recent “no vol dir res”: “En una semifinal d’aquest tipus pot passar qualsevol cosa”, ha conclòs el tècnic blaugrana. L’equip viatjarà aquest mateix divendres a Lleó des de Pontevedra, on va tancar la primera volta de la Lliga Asobal amb victòria a la pista del Teucro (28-38).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut