Setmana de doble partit al Palau Blaugrana

Setmana de doble partit al Palau Blaugrana

El campió d’Europa, el Fenerbahce, i la revelació del curs passat a la Lliga Endesa i la FIBA Champions League, l’Iberostar Tenerife, visiten el Palau

El Barça Lassa ha començat aquest dimarts, després d’un petit respir dilluns, la preparació dels dos partits d’aquesta setmana contra el Fenerbahce Dogus i l’Iberostar Tenerife, ambdós al Palau Blaugrana. El primer d’ells serà el divendres 8, a les 21h, contra el conjunt turc, mentre que el diumenge 10, a les 19h, rebran l’equip canari.

Sito Alonso i els seus homes s’han exercitat aquest dimarts a la Ciutat Esportiva i ho faran tots els dies de la setmana fins el dia de partit, en què faran una suau sessió de tir el matí de divendres. Amb l’excepció de Marc Garcia, lesionat de llarga durada, el tècnic madrileny ha pogut comptar amb tots els jugadors disponibles.

L’actual campió visita el Palau

I és que el Fenerbahce de Zeljko Obradovic, que és el vigent campió de l’Eurolliga i que es troba en la 3a posició de la taula amb un balanç de 7 triomfs i tan sols tres derrotes. Liderats en anotació pel trio Vesely (13.8), Wanamaker (12.8), Datome (12.6), també compte amb el base Sloukas que reparteix 6.2 assistències per partit i també veu cistella amb facilitat (11.7). Tampoc cal oblidar jugadors com Nunally (11) o Nicolo Melli (7.8 punts i 4.9 rebots), entre d’altres.

Un nou Iberostar Tenerife

Un cop acabi el partit contra el Fenerbahce, els blaugranes hauran de centrar-se en l’Iberostar Tenerife. L’equip que actualment entrena Fotis Katsikaris, que ha substituït recentment Nenad Markovic, va superar el Barça Lassa el curs passat al Palau Blaugrana i, per tant, caldrà estar els 40 minuts concentrat per aconseguir el que seria el novè triomf del curs a la Lliga Endesa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut