Yanis Lenne: “El partit a Nantes és una oportunitat per ser segons”

Yanis Lenne: “El partit a Nantes és una oportunitat per ser segons”

L’extrem francès del Barça Lassa valora el partit d’aquest dissabte, en què hi ha en joc la segona posición del grup A de la Lliga de Campions

Abans de viatjar a Nantes per disputar el partit de la jornada 10 de la Lliga de Campions, l’extrem dret del Barça Lassa Yanis Lenne va atendre els mitjans del Club. A banda d’una completa entrevista en què valora els seus primers mesos a l’equip de Xavi Pascual, que es podrà veure la propera setmana a BarçaTv i fcbarcelona.cat, Lenne va parlar sobre la visita al XXL de Nantes, en un partit en què hi haurà en joc la segona posición del grup A.

Jugueu a Nantes aquest dissabte, davant de 12.000 persones. Què significa això?

Abans que res, em fa molta il·lusió tornar a jugar a Nantes. Ja hi vaig jugar a la Lliga francesa durant les dues últimes temporades, i sé que hi haurà molt ambient. És un pavelló especial, amb aficionats animant els seus jugadors passi el que passi. A més, el Nantes té un equipàs. Amb el pas dels anys es van reforçant amb grans jugadors i sabem el que ens espera allà. Serà un partit complicadíssim davant d’un equip amb molt nivell i d’un públic que voldrà pressionar-nos.

Es un partit decisiu per ser segons del grup?

La classificació està molt ajustada. A més, el Rhein-Neckar Löwen va perdre el dimecres, així que tenim una bona oportunitat per situar-nos segons del nostre grup de Champions.

És un partit trampa, a domicili i en un pavelló molt unit al seu equip?

Tenim molts jugadors d’experiència a l’equip que saben com gestionar aquest tipus de partits, amb un ambient hostil. Hem d’utilitzar aquest factor per motivar-nos encara més i superar-nos per guanyar aquest partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut