Local

L’equip ja prepara el duel contra Movistar Inter

El Barça Lassa ha tornat aquest dilluns als entrenaments amb les absències dels internacionals Juanjo, Tolrà i Joselito i dels lesionats Esquerdinha, Aicardo i Roger

Setmana gran per al Barça Lassa de futbol sala, amb un partidàs el proper dissabte a Torrejón contra Movistar Inter amb el liderat de la lliga en joc. Els dos equips arriben a la cita instal·lats a la part més alta de la classificació i empatats a punts, amb un lleuger avantatge de 3 gols favorable al Barça en el goal average. A falta de només dos partits per acabar la primera volta, els dos equips lluiten per assegurar-se el liderat i partir com a caps de sèrie al sorteig de la Copa d’Espanya que es farà el proper 18 de desembre.

Toca entrenar

Andreu Plaza i tot l’equip han començat a preparar el partit aquest dilluns mateix amb una sessió matinal al Palau Blaugrana. L’equip té una setmana sencera per preparar el partit, tota una novetat després d’un mes i mig carregat de partits. “Ara ens hem de centrar en tornar a entrenar i aprofitarem per treballar coses que ens han d’ajudar a créixer com a equip”, deia Andreu Plaza la setmana passada.

Sis absències i presència del filial

Malgrat tot, l’equip treballa en quadre per les absències de fins a sis jugadors. Són els 3 internacionals convocats amb la selecció espanyola per al doble compromís contra Bèlgica, Juanjo, Tolrà i Joselito; i els 3 lesionats, Esquerdinha, Aicardo i Roger. Per suplir-los en els entrenaments, Plaza ha convocat als jugadors del filial Xavi Cols i Luis Garcia, a més a més del porter Miquel Feixas que ja fa dinàmica del primer equip durant tota la temporada.

Més notícies aquí