Sevilla FC – Barça Femení (prèvia): Dimecres de Lliga

Sevilla FC – Barça Femení (prèvia): Dimecres de Lliga

16 hores, Gol: El conjunt dirigit per Fran Sánchez necessita els tres punts davant d’un rival nou a la categoria i situat a la part baixa

La dotzena jornada de Lliga porta el Barça Femení, entre setmana, al camp del Sevilla. Després de dos anys d’absència a la màxima categoria, les blaugranes tornen a visitar el feu del conjunt andalús. Un lloc tradicionalment complicat per als interessos culers. Ho faran amb la necessitat de vèncer per pressionar l’Atlètic de Madrid, que té tres punts més i que jugarà just després a Sant Adrià.

Implacable a casa, el Femení buscarà tornar a la dinàmica victoriosa a domicili, després de la derrota en l’anterior desplaçament a Granadilla. Sens dubte, l’actuació en el duel de dissabte al Mini davant del Betis (6-1), especialment a la primera meitat, és el camí a seguir.

Sortida amb novetats

L’equip haurà de refer-se també del cop que ha suposat la confirmació de la greu lesió en un genoll de Leila Ouahabi, que es perdrà el que resta de temporada. La lateral esquerrana, doncs, és una de les absències culers per aquest partit. Les novetats en la convocatòria van ser Fabiana, que rebia l’alta mèdica, i la davantera del filial, Candela Andújar, de 17 anys.

El Sevilla, per la seva banda, arriba a la cita en una situació delicada: quatre derrotes consecutives l’han deixat en tretzena posició, a tres punts del descens. El tècnic local, Paco García, tindrà tres baixes per lesió: Lucía Méndez, María Gómez i Itziar, portera formada en les categories inferiors barcelonistes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut