Barça B – Sporting: Recuperar la confiança

Barça B – Sporting: Recuperar la confiança

21.00 (Gol): Els de Gerard López volen tornar a guanyar al Mini contra un exPrimera Divisió que arriba a Barcelona a la novena posició després de sumar només dos dels darrers 15 punts possibles

Després d’una mala ratxa de vuit jornades sense aconseguir la victòria, el filial blaugrana vol tornar a recuperar avui sensacions al Mini i allunyar-se de la zona de descens que ocupa des de la derrota al camp del Reus Deportiu a la darrera jornada de Lliga. El rival, l’Sporting de Gijón de Paco Herrera, també arriba en un moment delicat després de caure fins al novè lloc de la classificació al sumar només dos punts dels darrers 15 possibles. Els dos equips tenen, per tant, la necessitat de sumar punts. El Barça B per fugir de la zona de descens i l’Sporting tornar a les posicions d’ascens a Primera Divisió. El partit comença a les 21.00 hores (Gol).

Declaracions de Gerad López

“És un partit complicat, contra un exPrimera Divisió l’any passat, que arriba en un moment delicat. Serà un partit tens on els dos equips buscarem la victòria per la necessitat de punts que tenim, nosaltres per sortir de la situació complicada en la que estem i ells per l’exigència de pujar a Primera que tenen”

“No estic preocupat, estem tranquils. Sabem que estem en zona de descens, però tenim ganes i estem units per trencar aquesta dinàmica de resultats”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut