Viu el Clàssic a la Match Party del Camp Nou

Viu el Clàssic a la Match Party del Camp Nou

Una iniciativa exclusiva per als joves socis d’entre 18 i 30 anys que permetrà viure el partit del dia 23 contra el Reial Madrid en un ambient de festa, amb diferents activitats lúdiques

Per segona temporada consecutiva, coincidint amb la celebració del partit entre el Reial Madrid i el FC Barcelona a l’estadi Santiago Bernabéu el dissabte 23 de desembre a les 13 hores, l’Àrea Social impulsa la iniciativa que, sota el nom de Match Party, està adreçada específicament als socis del Club amb una edat compresa entre els 18 i els 30 anys.

Aquesta proposta que ofereix el Club permetrà presenciar el partit des d’una pantalla gegant a la tribuna del Camp Nou, amb una oferta complementària de restauració, música ambient i activitats de dinamització, al vestíbul principal. Al llarg de la Match Party també s’efectuaran sortejos entre els assistents, amb diferents premis de caràcter blaugrana.

Formulari d’inscripció

Els socis que vulguin participar a la Match Party han de fer la seva inscripció a través del formulari 'online' que es troba al final d’aquest text. Atès que es tracta d’una activitat amb places limitades, la participació s’establirà segons l’ordre d’inscripció.

L’assistència és gratuïta i l’aforament disponible està limitat. Cada soci inscrit podrà assistir-hi amb dos acompanyants, que encara que poden no ser socis, han d'estar compresos també en la franja d’edat de 18 a 30 anys.

Activitats prèvies a l'avantmatx

A partir de les 11.45 hores s’obrirà l’espai de la Match Party, perquè l'interès de l’activitat ja començarà a l'Avantmatx, on es podrà compartir amb la resta de socis el temps anterior al partit, moment en què es concentraran totes les activitats programades: música, DJ, animació, servei de restauració i begudes a preus especials per als assistents, jocs i altres activitats d’oci.

A partir de les 13 h, l’interès es traslladarà a les localitats de la tribuna del Camp Nou, on es podrà seguir el partit entre el Reial Madrid i el FC Barcelona a través d’una pantalla gegant.

Tots aquells que vinguin amb cotxe hauran d’accedir per l’accés 14 del Camp Nou i disposaran de pàrquing gratuït a la mateixa instal·lació. Els socis que vinguin a peu caldrà que entrin pels accessos 9 o 15.

Per accedir a l’esdeveniment a través de la porta 10 de tribuna, caldrà portar les invitacions que s’enviaran als socis, impreses o al mòbil, i identificar-se amb el carnet del soci o amb el DNI. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut