Rayo Vallecano – FC Barcelona Femení (prèvia): L’últim de l’any

Rayo Vallecano – FC Barcelona Femení (prèvia): L’últim de l’any

16 hores, Gol: L’equip busca tancar amb una nova alegria un 2017 que quedarà en el record
El Barça Femení tanca un 2017 memorable aquest diumenge a la tarda a Vallecas. En l’any que va arribar a semis de Champions League, va guanyar la Copa i ha fet un salt qualitatiu amb l’arribada de jugadores com Lieke Martens, entre d’altres, l’equip vol acabar refermant el seu liderat a la Lliga al camp del Rayo.

L’equip, que va recuperar la primera posició la setmana anterior, viu un moment dolç de joc i de resultats. Disset de les 21 jugadores de camp ja han marcat aquesta temporada i, a la Lliga, els números són extraordinaris: 34 de 39 punts possibles, amb 50 gols a favor i 4 en contra. Falta la cirereta.

El desplaçament a Madrid es produïa aquest dissabte a la tarda amb 18 convocades: Ràfols, Paños, Ruth, Marta Unzué, Melanie, Vicky Losada, Gemma, Marta Torrejón, Olga García, Alexia, Patri, María León, Duggan, Andressa Alves, Bárbara, Bussaglia, Martens i Aitana. No viatjaven Fabiana i Andonova, per decisió tècnica, a més de les lesionades Roddik, Mariona, Leila i Andrea. 

El Rayo, per la seva banda, també es troba en un bon estat de forma. Culmina el seu particular ‘Tourmalet’ havent vençut ni més ni menys que al València (4-2) i a l’Atlètic de Madrid (0-1). L’incombustible Natalia Pablos és la seva principal referent i segona màxima realitzadora del campionat, amb 8 gols.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut